Magazin > VIP
34874 ogledov

Žena Rogerja Federerja se ob vojvodinji Kate ni počutila dobro

Roger Federer, Mirka Federer, kate middleton
1/7
Profimedia
Počutila se je kot "tretje kolo".

Valižanska princesa Catherine se je na tribuni v Wimbledonu ob nekdanjem igralcu tenisa, Rogerju Federerju, prešerno zabavala in tudi teniška legenda je bila dobre volje, le Rogerjeva žena Mirka je srepo gledala v svet.

Kate in Roger sta bila več kot vesela, da sta se spet videla. Pred časom sta namreč skupaj posnela video, v katerem so sicer glavno vlogo igrali pobiralci žogic, ki so bili izbrani za letošnji turnir v Wimbledonu. Par se je tudi pred kamero odlično ujel, kar si lahko ogledate v spodnjem videu.

Malo manj vesela tega snidenja pa je bila po besedah strokovnjakinje za telesno govorico Rogerjeva 43-letna žena Mirka. Judi James trdi, da se je Mirka počutila zapostavljeno in se je zato kujala. 

Ko je Roger za trenutek zapustil svoj sedež, pa se je Mirka malo pomirila in s Kate izmenjala nekaj besed, kar je zagotovo dvignilo razpoloženje. 

Mirka in Roger imata štiri otroke, dvojčici Mylo in Charlene, ki sta se rodili leta 2009, ter dvojčka Lea in Lennyja, ki sta se družini pridružila pet let po rojstvu sester.