Magazin > VIP
73 ogledov

Žena zagotavlja: "Stvar je naravna"

Werner
1/3
Facebook
Werner ponovno buri domišljijo s fotografijami z Maldivov ...

"Zagotovo ni žogica ali nogavica (smeh), mislim, da to dosti pove. Vse je realno in naravno. Ne vem, kdo se je tega spomnil, morda gre za slovensko nevoščljivost. Stvar je naravna. To, kar se je danes dogajajo okoli teh kopalk, je tako smešno, da sva se šalila, da bo na naslednjem koncertu nastopil kar v kopalkah," nam je o Wernerjevem premoženju, ki ga skriva v hlačah, zaupala njegova žena Andreja.

Če bi se Werner res odločil za nastop v spodnjicah, bi bila obiskanost verjetno tako velika, da občinstva (predvsem ženskega) ne bi imeli kam dati, zato že razmišljajo o najemu dvorane v Stožicah. Andreja pa nam je ob čestitkah, da se je očitno bogato oženila, odgovorila: "Sem se (smeh)."

Družina je žgečkljive fotografije sicer posnela na Maldivih, kamor se vračajo vsako leto. "Sanjamo o novi poti na Maldive in upamo, da se nam čim prej izide, da ponovno švignemo tja. To je preporod," je še dodala Andreja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.