Magazin > VIP
96 ogledov

Zenelijeva na zmenkarskem portalu

Nana Zeneli Osebni arhiv
Nano Zeneli je mogoče opaziti na enem izmed zmenkarskih portalov.

Ljubezensko življenje Nane Zeneli je bilo nekaj časa zelo razburkano, zato nismo bili presenečeni, ko smo jo zasledili na enem izmed zmenkarskih portalov – a ne kot iskalko ljubezni. "Kot ste videli, sodelujem s spletnim portalom Ona-on.com, vendar ne kot aktivna iskalka partnerja. Za omenjeni portal sem posnela oglas, natančneje, 'posodila' sem glas," nam je izdala Nana, ki je sicer velika zagovornica tovrstnih spletnih strani: "Sama vedno podpiram ljudi, ki se poslužujejo iskanja ljubezni na kakršnikoli način, in ta portal je vsekakor nekaj boljšega za marsikoga, ki je željan spoznati partnerja. Osebno poznam kar nekaj ljudi, ki so se našli na Ona-on, se zaljubili, pa tudi skočili v zakonski jarem, in to se mi zdi čudovito. Sicer pa se udeležujem njihovih enkratnih zabav, ki so polne dogodivščin. Zelo lepo je v živo videti, kako preskakujejo iskrice."

Nana tako vsem osamljenim priporoča, naj hitro stopijo v akcijo: "Ljubezen osvobaja in menim, da je samo srečen človek, ki je v prvi vrsti zadovoljen s seboj, neškodoželjen, neobremenjen z drugimi življenji, sposoben delovati dobro zase in za druge. Osamljenim torej svetujem, naj ne bodo obremenjeni s tem, kaj bodo drugi rekli, in naj poskusijo partnerja najti na Ona-on.com. Pa srečno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.