Magazin > VIP
71 ogledov

Ženi slovenskih junakov terorizem ne skrbi

Taya, Jernej Damjan
1/2
Sašo Domijan
Govorili smo s Tjašo Perko in pevko Tayo, ki bosta na olimpijskih igrah še posebej močno stiskali pesti.


Zagotovo ni lahko biti poročen s profesionalnim športnikom. Še težje pa je, če je šport, s katerim se ukvarja, nevaren.

Taya, žena smučarskega skakalca Jerneja Damjana, nam je povedala, da jo vedno skrbi, v kakšnih razmerah bo moral skakati njen mož. Tekme sicer redno spremlja, kadar pa se nekomu zalomi, hitro pogleda stran. "Padca Thomasa Morgensterna si na primer nisem hotela ogledati,“ nam je zaupala simpatična pevka.

Jerneja in Roka ne skrbi

Pred olimpijskimi igrami v Rusiji so se oglasili teroristi. Grožnje je prejel tudi naš olimpijski komite. Taya pravi, da je zaradi tega ne skrbi. "Z Jernejem se o tem nisva pogovarjala. Tudi sama se v članke nisem poglabljala. Upam, da so tam dovolj pametni in bodo poskrbeli za varnost udeležencev."

Se je pa v članke o teroristih poglabljala Tjaša Perko, žena smučarja Roka Perka. "Na začetku so me grožnje zaradi medijskega pompa skrbele, zdaj sem se pomirila. Tudi Roka ne skrbijo. Pravi, da so to samo 'bučke',“ je za nas povedala lepa kaskaderka, ki pa olimpijskih iger kljub temu ne bo spremljala popolnoma brezskrbno. "Odkar sem rodila, me je za Roka bolj strah kot prej. Če gledam tekmo v živo, mi je lažje, saj ne vidim, kako strma je proga v resnici. Očitno postaneš po rojstvu otroka bolj občutljiv, čeprav sem vedno mislila, da pri meni ne bo tako. Vedno sem se smejala mami, zdaj pa vidim, da sem ji zelo podobna.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.