Magazin > VIP
13435 ogledov

Ženo našega pevca nadlegovali poslanci

damiano roi Mediapeed
Nadlegovanje se je končalo, ko se je obrnila na medije.

Hrvati našega pevca Damiana Roia, ki je nase prvič opozoril leta 2010, ko se je v šovu Slovenija ima talent uvrstil v polfinale, kujejo v zvezde. Na avdiciji šova Supertalent je namreč vsem pokazal, kako nadarjen je. 45-letnega Mariborčana, ki se je včeraj prebil do finala Supertalenta, po mnenju naših sosedov ne cenimo dovolj, s čimer se strinja tudi on, zato je svojo srečo preizkusil izven naših meja. Znan je sicer tudi v Italiji, kjer je kot glasbenik nastopil že na več lepotnih izborih. Tam pa so opazili tudi njegovo postavno ženo Petro. Po poročanju Slovenskih novic jo je glavni organizator izbora za Models for Italy, Gianni Maser, povabil k sodelovanju.

Roi je za naš portal razkril, da bo Petra, ki je nekoč delala kot glasbena menedžerka, kot gostja verjetno del žirije in bo sedela ob velikih imenih italijanske televizije. "Vesel sem, če dobi povabilo in da so zadovoljni tudi drugi. Podpiram jo na njeni poti in njeno delo.“

supertalent Magazin Takole je pogledala hrvaška žirantka, ko je slišala Slovenca

Petra je svojo kariero, ko je postala mama hčerki Paris, potisnila na stranski tir. Odmor ji je verjetno prijal, saj je imela pred časom tudi slabe izkušnje z družbenimi omrežji, kjer so jo bombardirali z nespodobnimi povabili. Dobivala jih je celo od poslancev … "Ni mi bilo treba ukrepati. O tej temi je spregovorila za medije in nadlegovanje se je ustavilo. Sedaj nima težav.“ Roi sicer pravi, da ni ljubosumne narave, mu pa zagotovo ni vseeno, če njegova žena dobiva neprimerna sporočila. "Nekatere meje se ne sme prekoračiti. Seveda ti je človek, ki ga imaš rad, pomemben in ti ni vseeno. Nisem pa pretirano ljubosumen,“ je še povedal za naš medij.

Pevec se sicer odpravlja v Zagreb, kje ga čakajo vaje na nedeljski polfinalni večer Supertalenta. Zapel bo operno arijo, naslov pa ostaja skrivnost.
Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:32 25.november 2019.

    Žurnalisti a vi tele "vrhunske" pevce iz praška AVE jemljete,ker tale in njegova žena imenovana"viseči žnabelj" sta poznana mogoče samo v Turkmenistanu in Butanu?