Magazin > VIP
29 ogledov

Ženo prevaral s 120 ljubicami

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Ameriški golfist Tiger Woods je končo priznal, koliko ženskam je grel posteljo v času petletnega zakona z Elin Nordegren. Število ljubic se je povzpelo na 120.

Po tem, ko je ponižana in prizadeta Elin vložila prošnjo za razveljavitev zakona, je na dan prišlo še več podrobnosti o Tigerjevem skrivnem spolnem življenju.

 

34-letni golfist je moral namreč med terapijo na kliniki za zdravljenje odvisnosti od seksa napisati seznam vseh ljubic, s katerimi je spal v času zakona z ženo. Seznam je na koncu obsegal kar nekaj strani, na katerih je bilo zapisanih 120 imen.

 

Jezna zaradi sosede

Na presenečenje mnogih je Elin novico o vrtoglavem številu ljubic kar dobro prenesla, razjezilo jo je namreč nekaj drugega. Kaplja čez rob naj bi bilo dejstvo, da je v Tigerjevem "harmu" pristala tudi njuna 21-letna soseda Raychel Coudriet, ki jo družina Woods pozna od njenega 14. leta.

 

In čeprav sta Tiger in Raychel skupaj preživela le eno noč, je bila to za prevarano ženo najhujša izdaja. Slavni golfist je sosedo namreč zapeljal lanskega maja, ravno v času, ko se jima je rodil drugi otrok.

 

Elin je s Tigerjem medtem že pretrgala vse stike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.