Magazin > VIP
15 ogledov

Ženska leta je Jennifer Lopez

Jennifer Lopez
1/4
Reuters
Revija Glamour je razglasila žensko leta 2011. Laskavi naziv je pripadel Jennifer Lopez.

J. Lo je letos bíla veliko bitk. Največjo na zasebnem področju, ki pa jo je izgubila. Ločitev od Marca Anthonyja je več tednov polnila časopise po vsem svetu. Bolje ji je šlo na glasbenem področju, kjer se je z velikim pompom vrnila, in sicer s pesmijo On the Floor. Zdaj pa se lahko veseli še laskavega naziva ženske leta, ki jo podeljuje revija Glamour. "Babica mi je dala nasvet, naj se, preden zapustim hišo, lepo uredim, saj je to ljudem všeč," je lepotica povedala v zahvalnem govoru.

Lopezova bo krasila decembrsko številko revije. Intervju z njo je vodila igralka Jane Fonda, ki je iz nje izvlekla marsikatero zanimivo informacijo iz zasebnega življenja.

V prelepi obleki pa ni blestela le Jennifer Lopez. Odlično je bila videti tudi Jennifer Aniston, ki je nagrado "kraljica noči" podelila svoji prijateljici, komedijantki Chelsea Handler.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.