Magazin > VIP
31 ogledov

Ženske, ki so ušle Tomu in scientologiji

Jessica Alba, Sofia Vergara, Scarlett Johansson
1/5
Žurnal24 main
Tom Cruise naj bi si leta 2005 iskal življenjsko sopotnico na precej nevsakdanji način – s pomočjo scientološke skupnosti.

Po odmevni novici o razhodu slavnega igralskega para Toma Cruisa in Katie Holmes smo vsakodnevno priča novim podrobnostim o njunem življenju. Med drugim mediji te dni poročajo, da naj bi imel Cruise leta 2005, štiri leta po ločitvi od Nicole Kidman in propadli zvezi s Penélope Cruz, težave pri iskanju primerne življenjske družice, zato naj bi mu na pomoč priskočila scientološka skupnost.

Na njegovi listi morebitne bodoče soproge naj bi se tako znašla tudi Sofía Vergara, s katero sta se spoznala leta 2005 na predoskarjevski zabavi, ki se je je igralka udeležila na povabilo Tomovega prijatelja Willa Smitha. Tom jo je skušal na vse možne načine osvojiti, med drugim naj bi jo tudi predstavil svojima otrokoma, ki ju ima iz zakona z Nicole Kidman, Isabelli in Connorju. Vendar se njuno razmerje ni obneslo, saj naj bi bilo kolumbijsko lepotico, sicer predano katoličanko, preveč strah scientološke vere. "Resnično se je bala scientologije. Iskreno je verjela, da bi gorela bi v peklu, če bi se jim pridružila," je povedala njena prijateljica, ki naj bi se ji Sofía takrat zaupala.

Potem naj bi se odločili ubrati drugo taktiko, in sicer naj bi povabili nekaj deklet na "avdicijo" za prihajajoči igralčev film. Pogoji so bili, da je lepa, samska in v dvajsetih letih. V prvem izboru naj bi se znašle Jennifer Garner, Scarlett Johansson in Jessica Alba. Jennifer in Jessica sicer nista ugriznili v vabo in se nista nikoli pojavili na kastingu, medtem ko naj bi Scarlett pristala. Vendar pa naj bi se tudi ona, takoj ko je videla, da je srečanje v scientološkem centru, ustrašila in odpovedala sodelovanje. Nato pa se je v igri znašla Katie, ki je z navdušenjem sprejela povabilo na srečanje z njeno najstniško ljubeznijo. Katie naj bi namreč že od malih nog sanjala, da bi se poročila z njim. No, Tom naj bi že po treh srečanjih z njo izjavil, da je že nemudoma vedel, da je prava, in želja se ji je uresničila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.