Magazin > VIP
880 ogledov

Ženske se pred Boštjanom Bračičem fotografirajo gole

Boštjan Bračič Photography
1/3
Boštjan Bračič Photography
Simpatičen pevec in radijski moderator Boštjan Bračič se že od otroštva, zadnja štiri leta pa tudi poklicno, ukvarja s fotografijo. Najraje ima portretno in žensko boudoir fotografijo.

Boštjan Bračič, pevec, ki se ga spomnimo iz prve sezone Slovenija ima talent in radijski moderator se je zaljubil v fotografijo. "Zadnje štiri leta se profesionalno ukvarjam s fotografijo. Najbolj uživam v portretni in ženski senzualni, oziroma boudoir fotografiji. Nekako mi uspeva iz nekoga, ki ga fotografiram izvabiti nekaj več, tisto njegovo pravo naravo," je povedal zgovorni Boštjan.

Za fotografije, na katerih so ženske pomanjkljivo oblečene, se le te odločajo predvsem zaradi sebe. "Razlogi so različni. Ali je ženska, ki se želi fotografirati, trenutno v najboljši formi in bi rada svojo lepoto ovekovečila s fotografijami ali pa je to ženska, ki se je vmes predala materinstvu, bila žena, gospodinja in si je nekako zaželela spet stika z žensko v sebi. Tisto zapeljivo in opojno, na katero je vmes pozabila. To fotografiranje je zanjo zagotovo vračanje k sami sebi, k svoji lepoti, k svoji zapeljivosti, senzualnosti ...“ razloži 38-letni Štajerec.

"Bila sem tako živčna, da celo noč nisem spala"

Čeprav se za fotografiranje odločajo same, pravi Boštjan, da so nekatere še vseeno zelo živčne. "Nazadnje mi je ena izmed fotografiranih priznala: 'Boštjan to fotografiranje … Bila sem tako živčna, celo noč nisem spala, tako sem bila nervozna. Če bi vedela, da je tako super in tako sproščeno, se sploh ne bi obremenjevala s tem'," opiše Boštjan in doda: "S strankami se vedno dobim pred samim fotografiranjem, da se dogovorimo, kaj in kako. Kakšnih fotografij si želi, koliko naj bo odkrito, koliko prikrito, vedno imam prej en tak 'brainstorming', saj želim začutiti osebo, dobit tisti 'filing', ki je rdeča nit vsakega fotografiranja. Končni izdelek pa nikoli ni vulgaren in domišljiji vedno daje prosto pot."

Boštjan pove, da so snemanja na koncu vedno zelo simpatična in sproščena in da sam z goloto tujih žensk nima težav. "Veliko moških me vpraša, kako lahko to delam. Takrat se počutim kot ginekolog (smeh), čeprav se to smešno sliši. Sem samo fotograf, oseba, ki ima en sam cilj - narediti najboljšo možno fotografijo. Kako ujeti njeno senzualnost, njeno lepoto, njeno erotiko."

Boštjan, ki nam sicer ni želel izdati, ali je še vedno samski ali ne, je povedal, da večino deklet in žensk, ki jih fotografira, ne pozna. "Morda je tako lažje. Če bi ta dekleta poznal, bi bilo drugače. Vsak odnos ima svoje meje in tudi fotografija je zame odnos, znotraj katerega pa se rojevajo čarobno lepe stvari."

 
Komentarjev 1
  • Pepi 19:53 09.februar 2017.

    Tkole bom rekla,nit je moderato,nit je pevec,do fotografa-profesionalnega mu pa še faliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšna skleda žgancev