Magazin > VIP
51 ogledov

Zgodilo se je leta 2009

Mar res lahko pričakujemo sodelovanje Lady Boyle? (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Madonni bi v Malaviju skoraj spodletelo. Med zvezde je poletelo eno največjih odkritij leta, Susan Boyle.

Status svetovne zvezde Madonni ni pomagal pri posvojitvi male malavijske deklice Mercy. Leta 2006 je že posvojila malavijskega dečka Davida Bando, čeprav v Malaviju ni nikoli živela. Malavijski zakon namreč zahteva, da posvojitelji živijo v državi vsaj eno leto. Pri njeni drugi posvojitvi se je zapletlo. Sodišče je kljub začetni zeleni luči odločilo, da Madonna ne more posvojiti male Mercy. Pevka, ki je v tem času tudi sama obiskala Malavi, je skoraj že obupala. Na njeno srečo je junija malavijsko vrhovno sodišče le odobrilo posvojitev.

Iskali so talent in ga našli. Pregovorno ostri Simon Cowell je skoraj ostal brez besed, ko je zapela 48-letna Susan Boyle. Posnetek njenega nastopa je v trenutku obšel svet in navdušil. Susan se je nenadoma znašla v središču pozornosti. Pritisk nanjo, saj je bila v igri za zmago na tekmovanju Britain's Got Talent, se je stopnjeval, poraz v finalu pa je pustil posledice. Doživela je živčni zlom. A vendar so se vsi delčki zgodbe o uspehu kasneje le začeli sestavljati. Njen prvi album že žanje uspeh.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Čeprav je od smrti Anne Nicole Smith minilo že več kot dve leti, resnica o tem, kaj se je dogajalo v hotelski sobi na Floridi, še zdaj ni v celoti prišla na dan. Preiskava je pokazala, da so Annin odvetnik in spremljevalec Howard K. Stern in zdravnika Khristine Eroschevich in Sandeep Kapoor sodelovali in Anni dajali zdravila in droge. Anna Nicole Smith je umrla zaradi prevelike količine zaužitih zdravil na recept. Proces proti omenjenim trem se še ni končal.

 

Če sodeluješ pri filmu, ki postane veliki zmagovalec podelitve oskarjev, še ne pomeni, da se ti bo življenje drastično spremenilo. Rubina Ali in Azharuddin Mohammed sta se iz revnega predmestja Mumbaja odpeljala na rdečo preprogo pred dvorano Kodak. Od blizu sta videla blišč Hollywooda in se, tako kot sta prišla, vrnila v revščino, ki jo poznata od malih nog. Rubino naj bi njen oče celo želel prodati, kar je kasneje zanikal. Ustvarjalci filma so stopili skupaj in Rubini že iščejo nov dom. Verjamejo, da bodo uspešni, saj jim je to že uspelo storiti za Azharuddina.

Chastity Bono, hči pevke Cher, po novem sliši na ime Chaz Bono. Chastity, ki ne skriva svoje istospolne usmerjenosti, je poleti potrdila, da se je odločila za spremembo spola. Chastity je postala Chaz. Chaz upa, da bo s svojo odločitvijo pripomogel k temu, da bodo ljudje začeli drugače gledati na tovrstne spremembe.

Se še spomnite, kdo je Joaquin Phoenix? Januarja je igralec napovedal, da se umika iz filmskega sveta. Posvetil naj bi se glasbeni karieri, natančneje rapu. Mnogi mu niso verjeli. Prepričani so bili, da je vse skupaj le marketinška poteza ali pa potegavščina. Phoenix pa je očitno mislil resno. Medije je razburil še s svojim zmedenim nastopom v oddaji Davida Lettermana, nato pa poniknil. A za koliko časa?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.