Magazin > VIP
30 ogledov

Zibala bosta dva igralca

Owen se je na vlogo očeta skrbno pripravljal. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Letošnje leto se je za zvezdnike začelo obetavno. Zibala bosta namreč igralca Owen Wilson in Marion Cotillard.

Zasebno življenje Owena Wilsona se očitno obrača na bolje. 42-letni igralec namreč s svojo izbranko Jade Duell, s katero sta skupaj več kot eno leto, pričakuje otroka. To je za revijo People potrdil tudi igralčev predstavnik za stike z javnostjo, ki je dejal, da je igralec presrečen, da bo postal oče.

Neimenovani vir je za revijo razkril, da se Wilson in Jade trenutno nahajata na Havajih, kjer naj bi slednja "vsak trenutek rodila“, igralčev predstavnik pa o predvidenem datumu poroda ni hotel dajati nobenih izjav. Menda igralec navdušeno bere knjige o vzgoji otrok in svojim prijateljem ter znancem, ki že imajo otroke, postavlja veliko vprašanj. "Vloga očeta ga je popolnoma prevzela," je dejal eden od Wilsonovih prijateljev.

Marion Cotillard in Guillame Canet | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Prvi otrok tudi za Marion

Letos pa bo zibala tudi francoska igralka Marion Cotillard, ki svojega prvega otroka pričakuje s francoskim igralcem in režiserjem Guillaumejem Canetom. 35-letna Marion in dve leti starejši Canet sta se spoznala leta 2003 med snemanjem filma Love Me If You Dare, par pa sta postala štiri leta pozneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.