Magazin > VIP
98 ogledov

Žiga o govoricah, da sta z Zajcem par

Žiga Puconja, Sebastja ZAjc Facebook
Nekdanji tekmovalec Big Brotherja Žiga je na Facebooku sprožil govorice, da sta z Zajcem par.

Žiga Puconja, Sebastja ZAjc | Avtor: Facebook Facebook
"Pa naj bo URADNO in tokrat mimo vseh vrst rumenih medijev. Ja, zbližala sva se in se našla. Rad te imam, Seba moj,“ je nekdanji tekmovalec šova Big Brother Žiga, ki svoje istospolne usmerjenosti nikoli ni skrival, zapisal na Facebooku in sprožil govorice, da sta z nekdanji sotekmovalcem par.

Zapis je opazila celo Suzana Jakšič, ki se je v petek vselila v hišo Big Brother in o "novici“ obvestila ostale. Prisegla je celo na hčer, da sta sedaj Žiga in Zajc par, a najbolj seksi slovenska babica se je zmotila. "Škoda, da se iz razmerja, kjer se imata dva moška rada, kot prijatelja, naredi cela fama in neverjetne zgodbe, ki so plod človeške (pokvarjene) domišljije! Ne, nisva par in si ne deliva postelje. Si pa deliva veliko drugih, prijateljskih stvari, ki štejejo veliko več! In še enkrat: rad te imam Sebastjan Zajc, pa naj si misli vsak po svoje kaj pa kako!“ je na družbenem omrežju razložil Žiga, ki je – roko na srce – kar sam poskrbel za famo ...

Komentarjev 3
  • dragec 07:22 03.junij 2015.

    sami ljubljanski pederčiči

  • nesehecat 10:17 02.junij 2015.

    zanalašč je sprožil govorice, zdaj se pa "zgraža"... ta Žiga je res en pokvarjen sociopat

  • c1305166 09:43 02.junij 2015.

    No, če nekomu rečeš rad te imam in zraven nalimaš tri srčke.. se potem nimaš kaj razburjat, če folk to mal narobe dojame.