Magazin > VIP
22 ogledov

"Življenje Bobbi Kristine je v nevarnosti"

Cissy Houston Bobbi Kristina FameFlynet
Leto po smrti Whitney Houston je njena hčerka Bobbi Kristina še vedno nevarna sama sebi, pravijo prijatelji. Pastor in prijatelj Jerome Bell je povedal, da redno moli zanjo.

Prijatelji in znanci Bobbi Kristine pravijo, da se bojijo, da gre Kristina po isti poti kot njena mama Whitney Houston, ter da je njeno življenje v nevarnosti. Kot poroča britanski The Sun, so 18-letnico pred kratkim opazili med nakupovanjem z izbrancem Nickom Gordonom, pozornost pa sta pritegnila s kajenjem "sumljivega zvitka".

Bobbi Kristina v skrbi spravlja tudi babico Cissy in očeta Bobbyja Browna, s katerima že dlje časa ne govori. Z babico je prekinila stike po tem, ko je izšla njena knjiga o Whitney, pred kratkim pa se je kljub njenemu neodobravanju zaročila z "bratom" Nickom, ki ga je Whitney posvojila, ko je bil še čisto majhen in ga je vzgajala skupaj s Kristino. Nekje vmes so se začele tudi težave z drogo in alkoholom, za kar je kriva prekinitev stikov z babico, so prepričani njeni prijatelji.

Hodi po napačni poti

Pastor in bližnji prijatelj družine Houston Jerome Bell, ki je Whitney poznal, še preden je bila slavna, je dejal, da se zelo boji za Kristinino življenje. "Res me skrbi, redno molim zanjo. Ko si tako mlad in se ločiš od družine, nebo postane meja in vse negativne stvari lahko padejo nate. Ko čutiš takšno nespoštovanje do svoje babice in drugih članov družine, hodiš po napačni poti. Njeno vedenje me zelo skrbi."

A pastor kljub temu trdi, da so za njeno vedenje krivi drugi, ki so izkoristili njeno ranljivost ob smrti mame. "Prepričan sem, da se to dogaja, ker je obkrožena z napačnimi ljudmi. Če si tako prizadet in bogat, je to lahko zelo nevarna kombinacija, zato to ni čas, da se ločiš od družine. Morali bi si biti še bližje kot prej," je zaključil pastor.

Komentarjev 1