Magazin > VIP
4986 ogledov

Zlatko Dobrič tudi s prodajo kave prebrodil krizo

Zlatko Dobrič Faccebook
Znanega slovenskega pevca smo zmotili sredi dopustovanja na Hrvaškem.

Zlatko Dobrič je v svoji glasbeni karieri nanizal kar nekaj hitov in se dotaknil src številnih poslušalk in poslušalcev. V zadnjih letih sicer ni toliko na glasbenih odrih kot prej, a se z glasbo ni nikoli prenehal ukvarjati. Med najrazličnejšimi omejitvami v času zaprtja države je imel Zlatko Dobrič med glasbeniki kar srečo, saj ima tudi manjši, priljubljen lokal. Seveda je takrat moral svoj način strežbe prilagoditi v tako imenovan način “coffee to go”, tako kot mnogi gostinci, a dohodek je vendarle bil. V jeseni naj bi pripravil tudi nekaj novega, a do takrat pravi, da bo še večkrat skočil na morje.

"Da, kar veliko se vozim od Ljubljane do Novigrada, kjer imamo stanovanje. Seveda v tem poletnem času večkrat skočim na morje, kadarkoli mi pač čas to dopušča, ker tam resnično uživam. Sem pa takšen, da se pravzaprav lahko dobro počutim kjerkoli sem. Lahko sem cel dan deloven v svojem lokalu, lahko celo noč na odru pojem in zabavam ljudi, znam pa tudi lenariti. Cel dan lahko ležim na plaži, meditiram in opazujem morje. Žena se mi čudi, da sem lahko tako dolgo na plaži (smeh). Na glasbenem področju niti ni kaj novega. Pred dvema letoma sem posnel pesem z naslovom Luda noč, za katero sem nameraval posneti videospot in jo posneti tudi v slovenščini (pesem v hrvaščini sem napisal že pred leti), pa je prišla korona in je vse skupaj obstalo. Sicer pa še nastopam, največkrat kot gost presenečenja ali pa z mojima glasbenima kolegoma Oliverjem Antauerjem in Mihaelom Riharjem na zasebnih prireditvah, rojstnih dnevih in tudi nekaterih porokah. Včasih pa naredimo z glasbenimi prijatelji zabavo kar v mojem lokalu, tako da mi dolgčas res nikoli ni. Imam tudi nekaj glasbenih idej in bom morda tja do novega leta tudi kaj posnel. Vse je odvisno od trenutka, počutja … Preprosto spontano," pravi.

 

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 08:07 14.avgust 2022.

    še vedno se čudim, kako ta naša zabavna industrija ne more nič naredit preko spleta.. lažje je zaslužit z kofetom, pa čeravno so bili gostinci "njabolj" na udaru in so morani bli zaradi njih izdani boni. pa seja pravi tale ...prikaži več tič da je ravno z gostinstvom preživel. to da pa svoje izdelek ne zna (ali noče) ponudit preko spleta je pa zares čudno. čist zares. takšen porast spletne prodaje in dela od doma. glasba se pa ne da prodajat. hm.. da ni kakšen davčen kavelj vmes? vse na mizi in nič pod njo?