Magazin > VIP
132 ogledov

Zlatko hčerki nadel ime s pomenom

Zlatko je vse delal po svojih občutkih, bližnji pa so ponosni, da je ostal takše Žurnal24 main
Priljubljenega raperja Zlatka in njegovo ženo je rojstvo prve hčerke presenetilo mesec prezgodaj, zato zvezdniški očka še ni vedel, kako hčerko poimenovati. Ta teden pa se je odločil: Nija Nur bo!

Zlatan Čordić - Zlatko si je za svojo hčer želel izbrati ime s pomenom. Glede na to, da se je malčica rodila mesec dni prezgodaj, sta ji z ženo nadela ime Nija Nur. Nija namreč pomeni rešena, Nur pa svetloba.

"Zadnje dni sem iskal ženska imena s pomenom in sem se odločil za ime Nija Nur," nam je zaupal Zlatko in dodal: "Hčerka in žena se počutita dobro, vendar smo vsi skupaj že malo naveličani porodnišnice in si želimo, da bi čim prej prišli domov. Doma je že vse pripravljeno, vendar nisem zagovornik tega, da otroka zasipaš z vsem mogočim. Včasih tudi nismo imeli veliko, pa nam vseeno ni nič manjkalo. Najpomembneje je, da je zdrava, vse ostalo bo že prišlo," pravi raper in se pošali:

"Najprej sem si moral kupiti puško, da bom lahko odganjal snubce. To mi je priporočala teta iz Bosne, ki ima sama tri dekleta moje sestrične. Za ene stvari se moraš malo prej pripraviti, za druge pa imaš na voljo več časa."