Magazin > VIP
2562 ogledov

Zlatko nam je predstavil ženo

Zlatko
1/11
Boštjan Tacol
Priljubljeni raper Zlatko je že pet mesecev ponosni očka male Ni'je Nur, ekskluzivno za naš portal pa javnosti prvič predstavlja tudi svojo prelepo ženo!

Za Zlatkovim prešernim nasmehom se skriva sreča po imenih Ni'ja Nur in Ruska. Zlatkovi dekleti sta očarali tudi nas, petmesečna Ni'ja z navihanostjo in neskončno ljubkostjo, Ruska pa z lepoto in prijaznostjo. Zlatko je tokrat medijem namreč prvič predstavil svojo ženo Rusko, ki prihaja iz Ajdovščine. Lepotica nam je zaupala, da ji medijska pozornost ni ravno najljubša: "Sicer se ne skrivam, vendar zasebnega življenja ne želim deliti z mediji. Ko sva se spoznala, nisem vedela, da je medijsko prepoznaven. Skupaj sva že dve leti. Dovolj dolgo, da sva se odločila za poroko in otroka. Veliko mi pomaga z Ni'jo in sem mu zelo hvaležna, čeprav je to tudi njegova naloga. Počasi se uči vsega," pravi Ruska, sicer študentka Fakultete za upravo, ki pravi, da z možem, kljub številnim obveznostim, še vedno najdeta čas zase:

"Zlatko je zelo zaposlen, preostanek časa posveča Ni'ji Nur, vendar si vzameva tudi kakšen trenutek za naju. Ponavadi je to kakšen film ali kinopredstava. Sama se tudi rada vračam v Ajdovščino, ker je manjše mesto in se vsi med sabo poznamo, vendar nas v prihodnosti vsekakor vidim v Ljubljani."

"Očetovstvo je nekaj povsem naravnega"

"So stvari, ki so popolnoma naravne. Čas pa bo pokazal, kaj bi lahko še izboljšal. Hvaležen sem, da nama ogromno pomagajo stari starši. Ni'jo velikokrat odpeljem v Ajdovščino, ogromno pomagajo tudi moji starši. Izkušnje starejših vedno pridejo prav. Želela sva se preseliti na svoje, vendar nisem dobil kredita, ker sem zaposlen samo jaz," pravi Zlatko, ki pa nas bo kmalu razveselil z novo glasbeno poslastico: "Kuha se nov projekt, sedmi album z naslovom Plečnikova roža. To bo z moje strani zagotovo najbolj tehnično in lirično dodelan album, goste pa bom izbiral z občutkom."