Magazin > VIP
64 ogledov

Zlatko Obamo povabil na džojnt

Zlatko Boštjan Tacol
Raper Zlatko je včeraj pozdravil rojstvo svoje druge hčerke.

Raper Zlatko in njegova žena Ruska sta se včeraj razveselila rojstva svoje drugorojenke, ki je na svet privekala težka 2.855 gramov. Deklica, ki še nima imena, se je tako pridružila dve leti stari sestrici Ni'ji Nur. "Vse je super, nobenih zapletov. Res je, da je bilo malo prej, en mesec, a je ravno še ujela rok, da ni bila nedonošenka," nam je Zlatko povedal o svoji drugorojenki.

Raper pa nam je v čisto v svojem slogu zaupal, kako je proslavil rojstvo hčerke: "Poklical sem Baracka Obamo, če bi želel z mano prižgati džojnt, pa je rekel, da nima časa, ker je že zmenjen s Putinom, tako da sem opustil vse načrte."

Ruska in mala kepica sta zaenkrat še v porodnišnici, Zlatko in Ni'ja pa se že nestrpno čakata, da se jima pridružita doma.

Komentarjev 3
  • allstarr111 23:56 21.januar 2014.

    Ma kaj sta vidva fouš, če ti ni všeč pač ne poslušaš, men ni všeč njegova muska in je ne poslušam. To da človek dela, plačuje davke, skrbi da ma družina polno mizo je najbolj važno, vse ostalo je postranskega ...prikaži več pomena. A bi bilo boljš da bi bil na socijalni in karitasu ipd. ???? Puste človeka pr mer in naj uživa ob novorojennem otročku, a je tolk težko ?

  • texpower007 22:19 21.januar 2014.

    Podpis! Edino kar ga drži na sceni (poleg tega da nima pojma o posluhu) je to, da je veliko čefurjov fužincov ga gleda kot "umetnika" in "boga" in to mu daje krila in pol on misli da je najjači

  • iko 22:06 21.januar 2014.

    koga zanima ta praznoglavi čapac, zakompleksan postavljač, eksot, ki še hčeri normalnega imena ne zna izbrat, bruh