Magazin > VIP
32 ogledov

Zlatko odpovedal nastop v Baru

Zlatko mediaspeed
Zlatko bi moral včeraj ob 22. uri v Baru predstaviti svoj novi videospot Qka po ban, a je nastop tik pred zdajci odpovedal.

Na Facebooku je razložil, zakaj.

"Meni je zelo žal, da moram to novico deliti z vami. Vsi, ki ste danes hoteli iti v Bar na mojo predstavitev spota Qka Po Ban in koncert, vas moram opozoriti, da danes ne bom nastopil. V tem primeru bi pozdravil vse barovce, to ni povezano z njimi. Je pa problem, ker se folk dela budalo in iz tebe naredi budalo enkrat, dvakrat, potem pa hoče iz tebe narediti budalo še tretjič. Na žalost so iz mene določene osebe spet poskušale narediti budalo. Tretjič jim to ne bom dovolil," je svojim sledilcem sporočil Zlatko in dodal: "Uspešen nisi, če imaš milijone, uspešen si, če imaš čist obraz. Zelo mi je žal za vse, ki ste želeli priti. Lahko greste zaradi mene gor na pijačo, nimam nič proti."

Zlatko upa, da mu odpovedi ni nihče zameril in svoje sporočilo končal z besedami: "Svet je lep, le ljudje so umazani.“

Raper danes za naš portal ni želel dajati izjav, ker je "gospodov dan“. Dejal je le, da njegova jeza ni povezana s Planet TV.

"Raper Zlatko se je iz osebnih razlogov odločil, da dogodek odpove. Njegovo odločitev smo razumeli in Planet TV ter BARovci z njim ostajamo v dobrih odnosih. Danes bomo na naši spletni strani planet.si tudi predstavili njegov video spot, tako da se naše medijsko sodelovanje nadaljuje," so sporočili s Planet TV.

Spot si lahko ogledate na Zlatkovem YouTube kanalu.

Komentarjev 9
  • dragec 07:27 09.maj 2015.

    KOKA, DA TE MUSLI KOKNE, HA , PA PEJT V BOSNO IN NE V SRBIJO

  • matermila 06:31 09.maj 2015.

    In to zelo kakovostno.

  • Darko 23:20 08.maj 2015.

    Zakaj bi kdorkoli delal budalo iz tebe? Ni potrebe, ker sam poskrbiš za to.