Magazin > VIP
34 ogledov

Zlatko plačan več, da dela šov?

Zlatko je svojo skrivnostno izbranko zasnubil januarja. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Raper Zlatko je po naših informacijah v hiši Big Brother delal šov zaradi večjega plačila. Zlatko in Pop TV govorice zavračata.

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da so ustvarjalci Big Brotherja raperju Zlatku ponujali višje plačilo, če bo v hiši delal "šov", zato je bil po kazenski izselitvi v petek toliko bolj presenečen. Trditve smo preverili pri Zlatku, ki pa pravi, da gre za izmišljotine. Povedal je, da je bil v hišo poklican, da dela svoj "šov", niso pa mu nalagali scenarija. "Sam, tako si predstavljam, sem bil tja poklican, da bi delal šov. Niso me poklicali, da bi tam ležal in se vedel tako kot vsi drugi. Bog ne daj, da bi mi kdo posebej rekel, naj živciram tega in tega. Še pravil nisem prebral, niti svoje pogodbe," nam je zaupal.

Omenjene trditve so zanikali tudi na Pop TV. "Zlatkov 'šov' se nikakor ni zgodil na pobudo Pop TV, temveč ga je izvajal samoiniciativno. Od vseh stanovalcev pričakujemo, da so to, kar so, in da ne igrajo," so nam sporočili. "Pogovori in potek dogajanja v oddajah Big Brother slavnih niso niti s strani komentatorjev niti s strani gostov režirani, temveč so vedno spontani. Enako velja za pogovore in dogajanje med stanovalci v hiši Big Brother. Resničnostni šov namreč temelji na pristnih odnosih med akterji," še dodajajo.

Zlatko | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



V javnosti pa je zaokrožila tudi višina zneska, ki ga je Zlatko dobil pri šovu. Na teden naj bi dobil kar 2500 evrov. Zlatko pravi, da je znesek veliko nižji, na Pop TV pa te vsote v skladu s poslovno politiko podjetja ne komentirajo, ker je zaupne narave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.