Magazin > VIP
43 ogledov

Zlatko postal ponosni očka

Zlatko Žurnal24 main
Priljubljeni raper Zlatko je v torek prvič postal očka. Z ženo sta se razveselila hčerke, ki pa še nima imena.

"Živjo, jaz sem Zlatko, za vas imam veselo novico. Prijateljica me je poklicala in dejala, kaj dogaja. Jaz sem ji odgovoril: zadeva je zelo preprosta, delal sem na novem videoprojektu in naredil sem otroka," nam je ekskluzivno za Žurnal24.si zarepal priljubljen raper Zlatan Čordić - Zlatko. Imena nove plošče še ne izda, ravno tako pa imena še nima njegova hčerka.

Nedonošenka

"Ne morem verjeti, kako hitro novice potujejo. Devetnajst minut po rojstvu hčerke me je že klical novinar. Takrat sploh še nisem vedel, ali je vse v redu, hčerkica je namreč nedonošenček. Rodila se je dober mesec prekmalu, vendar je na srečo zdrava in vesela. Zanimivo je, da sem ravno pred kratkim nastopal za nedonošenčke. Kako hitro se človek lahko znajde v podobni situaciji," nam je zaupal Zlatko in dodal:

"Žena in hčerka sta trenutno še v porodnišnici, jaz pa ju obiskujem dvakrat dnevno. Mala je ob rojstvu tehtala 2,5 kilograma. Na dan poroda sem se odpravljal na nogometno tekmo, nakar me je poklicala mama, da naj se takoj vrnem, ker so ženo zaradi hudih bolečin z rešilcem odpeljali v porodnišnico. Problem je bil v poškodovani posteljici in posledice bi lahko bile strahotne, vendar  se je na srečo vse dobro končalo. Pri porodu sem bil seveda prisoten."

Kliče jo Bebi

Zlatko nam je zaupal, da še ne razmišlja o tem, kakšen oče si želi biti: "Ne bom prehiteval dogodkov. Naslonjen sem nazaj in srečen, ker vidim, koliko otrok se vsak dan rodi. Vsem novorojenčkom želim veliko sreče in zdravja, še posebej pa nedonošenčkom. Moramo ostati pozitivni, ker vedno gre lahko kaj narobe, vendar se vedno lahko to tudi popravi."

Glede situacije z imenom pa nam je zaupal: "Želim si, da bo imelo ime nek pomen. Čeprav ime ni najpomembnejše, saj bi vrtnica enako lepo dišala tudi pod kakšnim drugim imenom. Trenutno ima veliko ljubkovalnih imen, jaz pa jo najpogosteje kličem Bebi." Zlatku so ob rojstvu hčerke na Facebooku čestitali številni prijatelji in znanci.

Novopečenega očka lahko danes spremljate na kar dveh koncertih, zvečer na odmevnem Ritmu mladosti.