Magazin > VIP
52 ogledov

Zlatko si želi več časa za svoji punci

Zlatko Ana Fetih
Zlatkova enoletna Ni'ja Nur je že prava lepotička, ki očara vse okoli sebe.

Zlatan Čordić - Zlatko ima to jesen veliko razlogov za praznovanje. V četrtek je izšel njegov novi album Plečnikova roža, vsak dan pa mu nasmeh na obraz riše hčerka Ni'ja Nur, ki je pred kratkim dopolnila eno leto.

"Veliko govori, sicer bolj po svoje, vendar mislim, da bova v roku pol leta bova že imela en čisto pravi sestanek (smeh). Vse ima pod kontrolo, je zelo energičen otrok. Edina stvar, ki si jo želim, je to, da bi imel malo več časa. Upam, da se bo po novem leto to malo stabiliziralo," nam je zaupal raper in dodal, da je bilo praznovanje hčerinega rojstnega dne pravi praznik: "Če bomo njen rojstni dan vsako leto tako praznovali, to pomeni, da bo samo dobro. Imeli smo vrtno zabavo v krogu družine in bližnjih prijateljev."

Ljubka Ni'ja Nur pa ni edino Zlatkovo veselje, ta teden je namreč premierno predstavil novi videospot Bod sam svoj (BSS), s katerim se začenja promocijo novega albuma Plečnikova roža.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.