Magazin > VIP
13 ogledov

"Zlobni komentarji so me prizadeli"

Kataya Rio
"Če bi mi kdo želel škodovati, bi ustrezno ukrepala," pravi Kataya, ki se sicer z ljudmi, ki ji želijo škoditi, ne obremenjuje.

Lepa pevka Kataya, ki je v zadnjem času izgubila kar nekaj kilogramov, je za Story povedala, da je ves čas obkrožena z nevoščljivi ljudmi in da so jo včasih zlobni komentarji prizadeli. Z ljudmi, ki je ne marajo, pa se lepotička zdaj ne obremenjuje več. "Ukvarjam se sama s sabo in se trudim biti vedno boljša. So zlobni komentarji, opravljanja in pogledi, kar me ne gane; če bi mi kdo želel škodovati, pa bi temu ustrezno tudi ukrepala,“ je povedala pevka in dodala, da si ji zdijo pisci zlobnih komentarjev "mentalno ubogi".

Kataya je tudi izdala, da so se ljudje najraje spravljali na njen videz. "Težko mi je bilo, potem pa sem se sprejela taka, kakršna sem, in shujšala spontano." S svojim videzom se zdaj ne obremenjuje več. Tudi njenemu fantu, ki ga je spoznala v studiu, ni pomembno, kako je videti. "Z njim sem lahko, kakršna želim biti, pa mu bom vseeno lepa.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.