Magazin > VIP
17 ogledov

"Zlorabe so krive za afere"

Jesse je priznal, da ga je oče v otroštvu zlorabljal. (Foto: ABC News) Žurnal24 main
Jesse James, ki ga je Sandra Bullock zapustila zaradi številnih skokov čez plot, je javno spregovoril o razlogih za varanje.

"Sandre nisem varal, ker sem se dolgočasil, ali zato, ker je bila zaradi snemanj veliko zdoma. Sem pokvarjen in zmeden človek. Vedno sem mislil, da je Sandra predobra zame," je za ameriško televizijo ABC povedal Jesse James, ki je med ganljivim intervjujem tudi zajokal. Razkril je še, da je glavni krivec za njegovo nestabilnost njegov oče, ki ga je v otroštvu fizično zlorabljal. "Enkrat mi je celo zlomil roko," je povedal Jesse.

Jessejevo zgodbo je potrdila tudi njegova sestra Julie James England. "Vse, kar je povedal, je popolna resnica. Bila sem tam. Najin oče je bil zelo agresiven človek," je povedala Julie. "Jesse je danes drug človek. Trudi se iztrgati bolečim spominom iz otroštva," pravi Julie.

Na intervju pa sta se odzvala tudi Jessejev oče Larry in njegova nekdanja žena Janina, ki pravita, da otrok nikoli nista zlorabljala. "Na Jessejev račun poskušata obogateti. Medijem v zameno za denar prodajata laži. Janina in oče v tistem času, ko so se zlorabe dogajale, sploh nista bila poročena," pravi Jessejeva sestra Julie.

Jesse in njegova sestra Julie se z očetom že nekaj let ne pogovarjata, Jessejev oče pa zatrjuje, da je Jesse obseden z neonacizmom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.