Magazin > VIP
20 ogledov

"Zmaga bi morala pripasti meni"

gena zeneli Žurnal24 main
Gena Zeneli, ki je iz hiše Big Brother izpadel drugič in tik pred finalom, je spregovoril o svoji drugi izkušnji v hiši slavnih in tem, kako so ga stanovalci razočarali.

Dobili ste še eno priložnost v Hiši slavnih, pa se vam je glavna nagrada spet izmuznila. Kako se počutite ob tem?
Takrat ko sem dobil še eno možnost, je bilo zanimivo. To sem doživel samo jaz in to je težko nekomu opisati, zato ker je v hiši čisto drugačen občutek. Ko sem šel ven, sem razmišljal, da bi se mogoče rad vrnil. Ampak ko sem bil dva, tri tedne zunaj, sem se na to navadil. Potem ko so me klicali, da bi šel nazaj v studio, sem potreboval en dan, da sem dobil tisti občutek. Ampak bilo je težko, moram priznati. Potem pa, ko sem šel ven, sem to sprejel kot igro. Bal sem se nominacije, vendar sem pač bil nominiran.

Kaj pa je bila največja razlika med vašim prvim in drugim obiskom hiše
?
Ja, prej je bilo več stanovalcev, z vsakim se kaj pogovarjaš, ni dolgčas. Drugič pa jih je bilo manj, vse se je odvijalo tik pred koncem in vsi pričakujejo, kdo bo koga. In vsi so bili nasmejani nekako na silo. Vsaj tako sem to videl jaz.

Rekli ste, da so se stanovalci spremenili. So se pretvarjali?
Recimo Sandra se je spremenila, ker je ves čas živčna. To je pri njej bolj psihološko, ves čas se krega. Činč se je spremenil. Ko sem prišel ven in ugotovil, da me je nominiral, sem ugotovil, da se je tudi on spremenil. Prej tega nisem niti opazil. Vsi se se ves čas pritoževali. Ko sem prišel še enkrat noter, so name gledali drugače. Po eni strani so bili presenečeni, po drugi pa kdove, kaj so razmišljali. Opazil sem, da jim ni bilo ravno prav.

Pojavili so se komentarji, da bi šli "za zmago čez trupla". Kako to komentirate?
Ne, čez trupla ne bi šel, nisem tak človek. Borim se, ampak na pošten način. V hiši je kot v otroškem vrtcu, saj se vsi pritožujejo. Tudi jaz sem imel operacijo, pa se nikoli nisem pritoževal, da me kaj boli. Sem zelo ponosen, ker se borim, in še bolj se bom boril, ker vidim, da je to ljudem všeč. Vedno sem se boril pošteno, saj nisem nikogar poškodoval. Še enkrat sem šel po nagrado, kar pa ne pomeni, da bi šel čez trupla. Moram biti vzor mladim, da se borijo v življenju. Ljudje so navajeni zjutraj jesti kosmiče ali pa zajtrk, ki jim ga pripravi mamica ali babica. Jaz tega nisem bil navajen, saj sem se moral za hrano potruditi. Še enkrat pravim, da bi zmaga morala pripasti meni. Ampak kaj hočeš, takšno je pač življenje.

Z Nano sta večkrat komentirala vajin zakon v povezavi z oddajo. Bi bili pripravljeni žrtvovati zakon za denar?

Ne, kje pa. Midva sva bila v bistvu takrat tekmeca, oba sva pokazala, da sva pač v igri. In zdaj je igre konec. Midva nisva šla v hišo, da bi nekaj igrala. V bistvu vsi lažejo, da gre samo za igro. Ne bom dva meseca zaprt zastonj, lepo vas prosim. Da bi pa žrtvovala zakon, kje pa! Igre je zdaj konec, tako da smo spet družina. Z Nano sva Sloveniji pokazala, da imava jaj*a. Veliko je parov, ki si tega ne bi upali. Lahko rečejo, da sva neodgovorna, ampak midva imava vse urejeno, eni pa nimajo. Šova je konec, zato naj mediji mojo družino pustijo pri miru.

Kdo mislite, da bo zmagal?
Jaz imam že od začetka enako mnenje. Upam, da bo zmagal Činč, saj je resen kandidat. Mislim, da bi moral zmagati, čeprav me je nominiral. Njemu privoščim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.