Magazin > VIP
42 ogledov

Zmaga v rokah ljudstva

Poleg Allthat so se v finale uvrstili Maestro, Dunking Devils, Fanika Križaj, Pe Žurnal24 main
V nedeljo bo odločilo ljudstvo, žirija pa bo prispevala le mnenje.

Finale oddaje, ki že tedne paradira v nedeljskem večernem terminu, bo to nedeljo postregel z najboljšimi. Deset talentov, ki so po ključu dva na nedeljo zmagali v polfinalnih oddajah Slovenija ima talent v studiu Pop TV, se bo še zadnjič predstavilo v razprodani tivolski ledeni dvorani in pred malimi zasloni.

Celodnevne priprave

V zadnji oddaji sta se med finaliste uvrstili pevka Lina Kuduzović in plesna skupina Allthat, ki sta tako imeli najmanj časa za pripravo.

Nismo računali na to, da se bomo uvrstili naprej, smo pa upali, tako da smo si postavili neke okvirje za koreografijo.
Miha (Allthat) o nastopu v finalu

Fante smo povprašali, ali se zato čutijo prikrajšane. “Sploh ne,” odgovarja Miha iz Allthat, “tako je pač naneslo, koristil bi še en teden, ampak poskusili bomo narediti največ, kar se da. Treniramo od štiri do pet ur na dan, a zraven spadajo še druge stvari ...”

Glavni razsodnik gledalci

Oddajo si bo v živo ogledalo šest tisoč ljudi, vstopnice, ki so se prodajale po 15 evrov, pa so razprodane že več kot dva tedna.

In kako bo potekalo ocenjevanje? “Žirija bo po nastopu vsakega finalista podala svoje mnenje in oceno. Gledalci pa bodo tisti, ki bodo v vlogi enega in edinega razsodnika, saj bodo s svojimi glasovi odločili, kdo si zasluži laskavi naslov velikega zmagovalca šova Slovenija ima talent,” je pojasnila Katja Kovačič s ProPlusa.

Ocenjevalo se bo torej podobno kot v polfinalnih oddajah, a tokrat bo izbran le eden, poleg laskavosti pa si bo ta zmagovalec, zmagovalka ali zmagovalna skupina prislužila še 50 tisoč evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.