Magazin > VIP
77 ogledov

Zmaga za Madonno

Madonna EPA
Bitka za Madonninega najstniškega sina Rocca se seli pred ameriška sodišča.

Madonna in Guy Ritchie bosta bitko za najstniškega sina Rocca bila pred ameriškim spodiščem. Britansko sodišče je presodilo, da se postopki v Veliki Britaniji lahko zaslužijo. Sodnik pa je obema staršema položil na srce, naj stvari rešita sporazumno.

Odnosi med Madonno in Ritchiejem so se zapletli konec lanskega leta, ko se je njun sin odločil, da bi rad živel pri očetu. Pevki odločitev ni bila všeč, zato se je obrnila na sodišče. Postopki so se začeli tako v ZDA kot v Veliki Britaniji, sodišča v obeh državah pa so obe strani pozvala k sporazumni odločitvi. "Odkrito rečeno, oba vpletena sta si izbrala življenje na očeh javnosti, njun sin pa ne. Pozivam ju, naj ravnata tako, kot je najbolje za njunega sina," je dejala sodnica Deborah Kaplan.

Skrbniška bitka je pevko povsem vrgla iz tira. Njeni nastopi na avstralskem delu turneje so bili, milo rečeno, nepredvidljivi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.