Magazin > VIP
10 ogledov

Zmago osvojile iste petke kot lani

Nini je čestital tudi Zoran Janković.
1/35
Žurnal24 main
Na letošnjem tekmovanju v visokih petkah so se zopet zbrale ljubiteljice petk, ki so zavzele štartni položaj in v upanju na zmago obremenile svoje noge. Tudi letos je prvo mesto osvojila Nina Fučko.
Nina se je v boj za zmago podala že drugič in tudi tokrat prva pritekla na cilj. Obula je svoje maturantske čevlje, ki v višino merijo osem centimetrov. "V teh petah sem tekla tudi lani in očitno mi prinašajo srečo."

Zmagovalka si je s prvim mestom tudi letos prislužila tisoč evrov in celoletno naročnino na revijo Cosmopolitan. To sta si pritekli tudi Nataša Kerezovič in Nina Pečenko , ki sta osvojili nagrado za najboljši celotni stil in najvišjo peto, ki je letos merila kar 12,9 centimetrov. "Lani mi je zmanjaklo tri milimtere," je povedala Nina Pečenko, ki se je tekmovanja udeležila prav z namenom, da osvoji to nagrado.

Petke pristojijo tudi moškim

Tako kot lani smo med množico deklet tudi letos opazili moškega predstavnika, ki se je v boj za zmago podal v 9,2 centimetra visokih petkah. "Dal sem jih delati po naročilu, stale pa so me 120 evrov. Kar precej, glede na to, da jih bom obul samo danes," nam je zaupal Denis Avdič , ki je sicer tudi radijski voditelj. Letošnjega teka v petkah se je udeležil zaradi stave, ki jo je seveda dobil.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.