Magazin > VIP
100 ogledov

Zmagovalec Big Brotherja Jože Činč

(Foto: Benjamin Kovač)
1/11
Žurnal24 main
Zmagovalec resničnostnega šova Big Brother slavnih je voditelj Jože Činč, ki je prejel denarno nagrado 90 tisoč evrov. V superfinalu je premagal misico Ines Juranovič.

Veliki zmagovalec Jože Činč se je ob razglasitvi tresel, bil je šokiran in ves v solzah. "Ne vem, kaj naj povem. Nimam pojma, sploh ne registriram, kaj se mi dogaja. Rabim čik, emocije so neverjetne," je povedal. Na vprašanje, ali bi denar razdelil med ostale tekmovalce, je rekel: "Pošteno? Ne. Moram si sam sebi čestitati, psihično in fizično. Ko bo čas, si bom plačal ene poštene toplice. Komaj čakam, da grem nazaj v Prekmurje," je še dodal.

Štirje finalisti, moško-ženski superfinale
V velikem finalu resničnostnega šova Big Brother slavnih so se za največjo nagrado do sedaj - 90.000 evrov - potegovali štirje tekmovalci. Deset tednov so v slavni hiši preživeli voditelj in glasbenik Jože Činč, misica in zajčica Ines Juranovič, pevka in voditeljica Sandra Auer in glasbenik Mišo Kontrec. Slednji se je v hišo vselil šele v četrtem tednu.

Po razglasitvi zmagovalca smo ostale finaliste vprašali, kaj bi spremenili, če bi še enkrat nastopili. Sandra je povedala, da ničesar. "Moti me le to, da so me prikazali, kot da Ines nisem privoščila salame. Odločila sem se, da ji bom kupila polno košaro salam."

"Če bi še enkrat nastopil v šovu Big Brother, ne bi spremenil prav ničesar. Jaz sem za svojega sina zmagovalec,"
je povedal Mišo, Ines pa je odgovorila: "Nič. Ostala bi takšna, kot sem. Edino spor s Sandro bi po mojem mnenju lahko izpadel drugače."

Solze in objemi v studiu
Superfinalista Činč in Ines sta pred razglasitvijo rezultatov prišla v studio, kjer sta objokana objemala svoje domače.

Činč je obžaloval le to, da je bil nominiran, je pa priznal, da bi spremenil ta kiks. Na očitke, da se je pretvarjal pri bolečinah, je obul čevlje z visoko peto komentatorke Angelce Likovič in zaplesal nekaj korakov.

Sandra in Ines sta zakopali bojno sekiro glede prepira o siru in salami. Njun pogovor sta uglasbila didžeja, na skladbo, ki je postala prava uspešnica, pa sta tekmovalki skupaj s komentatorji in voditeljico v studiu veselo zaplesali.

Ines ni pričakovala finala, sploh pa ne s Činčem. "Bila sem taka, kot sem, sem pozitivna in vesela oseba," je povedala in dodala, da na zmago ni niti pomislila. "Činču sem že prej povedala, da je on moj zmagovalec. Jaz mu maksimalno privoščim."

Mišo presenetil s snubitvijo

Najmanj glasov je prejela Sandra, ki je prva izpadla iz finala. Ko je prišla v studio, je komaj zadrževala solze, rekla pa je, da je zmagala že zato, ker je bila deset tednov v hiši. "Ni lepšega občutka, da vidim svoje najbližje," je povedala.

Naukov je dobila kar precej, izpostavila pa je tega, da mora biti previdnejša pri navezovanju stikov, saj se je hitro navezala na vse tekmovalce. Prepir z Ines o siru in salami je razčistila, na vprašanje, ali se romanca z Mišom lahko razvije, pa je odgovorila, da bi ga rada spoznala tudi zunaj hiše.Več glasov kot Sandra je prejel Mišo, ki je drugi izpadel iz finalnega obračuna za denarno nagrado. Član skupine Langa se je po izselitvi dobro počutil. Zmaga mu je sicer za las ušla, a je povedal, da je zmagovalec zase in za svojega sina Dominika. Zmaga je zanj že to, da je v hiši zdržal, saj je premagal fobijo pred zaprtimi prostori. Priznal je, da se je v hiši zaljubil v Sandro ter da jo ima rad, v studiu pa je šel na kolena in jo pred celo Slovenijo zasnubil. Po objemu smo vsi mislili, da je Sandra privolila v poroko, a nam je priznala, da temu ni tako.


Vsi vsem privoščili zmago
Pred znanimi rezultati glasovanja so se finalisti izogibali vprašanju, kdo bo zmagal. Mišo je povedal, da je na svoj način že sedaj zmagovalec, zmagal pa je za svojega sina. Sanda je zadnji teden najtežje preživela, zmagovalec pa bo po njenem tisti, ki si to najbolj zasluži. "Vsak od nas si zasluži zmago, privoščim jo vsem, najbolj pa Mišu," je povedala.

60 tisoč evrov, ki so jih tekmovalci v desetih tednih izgubili, je Pop TV podaril Fundaciji za pomoč otrokom, ki se bojujejo s težkimi boleznimi.

Prav tako je Ines privoščila zmago vsakemu od njih, sama pa je navijala za Sandro in Činča. Činču je bila osebna zmaga že ta, da je po nominaciji ostal v hiši. "Vsak ima 25 odstotkov možnosti," je povedal. Tekmovalci, ki so izpadli, so večinoma zmago privoščili Činču, nekaj od njih pa si je želelo, da bi končno zmagala ženska. Komentator Ivo Godnič pa je po končanem šovu odkrito priznal, da je razočaran, ker ni zmagala Ines.

Do finala se je poslovilo deset tekmovalcev
Za bogato nagrado se je potegovalo še deset tekmovalcev. Po prvem tednu je izpadla misica Nena Muršič, drugi je slavno hišo zapustil pevec Rok Kosmač, kot tretja se je poslovila erotična plesalka Ida Vesel - Pia. Za njo so gledalci izselili Nano Zeneli in glasbenika Igorja Misdarisa. V sedmem tednu sta hišo v istem dnevu zapustila kar dva tekmovalca -  manekenka Teja Stražišar in raper Zlatko, dva dni kasneje pa pevka Urška Čepin. Pevec Matjaž Živkovič - Maki je izpadel v osmem tednu, tik pred velikim finalom pa se je moral posloviti tudi koreograf Gena Zeneli, ki je v hiši bival kar dvakrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.