Magazin > VIP
4528 ogledov

Zmagovalka Evrovizije o trpljenju, ki ga je preživljala več let

Netta Barzilai
Izraelka Netta Barzilai je od vsega začetka veljala za največjo favoritko letošnje Evrovizije, a 25-letnica ni bila vedno tako priljubljena.

Tudi o tem govori njena zmagovalna pesem Toy, ki je veliko prahu dvignila tudi zaradi kokodakanja. "Kokodakanje predstavlja ljudi, ki z drugimi ravnajo nespoštljivo. Prepričana sem, da mobing izhaja iz strahu, zato smo iskali zvok, ki bi ponazarjal strah,“ je razložila pevka, ki je do svojega šestega leta živela v Nigeriji. Tega časa se rada spominja. V tej državi sta njena starša vodila mednarodno šolo in Netta je bila med sošolci zelo priljubljena. "Vsak otrok je imel druge korenine. En od drugega smo se razlikovali, obenem pa smo bili vsi enaki. V to druščino sem se vklopila.“ Težave so se začele, ko so se preselili v Izrael in je Netta v šoli izstopala. "V tem času mi je zelo pomagala glasba, saj nisem mogla biti to, kar sem.“

netta Zmagovalka Evrovizije Magazin Zmagovalka Evrovizije: Tako grdo se je njeno spremstvo obnašalo do Avstrijca

Zvezdnica pravi, da je preživljala težke čase, rešitev pa je prinesla nova selitev. "Pri telesni vzgoji sem bila vedno izbrana čisto na koncu, govorili so mi, da sem neumna, grda in da si ne zaslužim biti v družbi popularnih otrok. V to sem zelo dolgo verjela, zaradi tega sem tudi trpela in se umikala v svoj svet. Nato sem spoznala, kako nesrečna sem in se preselila v Tel Aviv, kjer se je vse spremenilo,“ je za Blick še dejala Netta.
Netta Barzilai Magazin Na zmagovalko Evrovizije letijo obtožbe
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.