Magazin > VIP
39357 ogledov

Zmagovalka Talentov dobila glavno vlogo v najbolj znani produkciji na svetu!

tjaša dobravec Saša Despot
Zmagovalki sedme sezone šova Slovenija ima talent je uspel veliki met, osvojila je nekaj, kar je večini nedosegljivo.

Tjaša Dobravec je bila izbrana za glavno vlogo v predstavi cirkusa Cirque du Soleil. S tem so se 27-letnici uresničile sanje, saj je postala tudi prva slovenska umetnica, ki ji je bila zaupana glavna vloga v predstavi tega svetovno priznanega cirkusa. V pogovoru iz Andore nam je zaupala:


"Vesela sem, da lahko sporočim, da nam je korona končno dovolila, da izvedemo šov Cirque du Soleil Muv, ki bi se moral zgoditi že pred dvema letoma. Muv šov je zame zelo pomemben, saj imam eno glavnih vlog, Extrass. Voditeljico zračnega mesta, ki je na odru ves čas prisotna. Nisem si predstavljala, da bo moja vloga tako pomembna in da bom morala delati tako različne stvari. Poleg točke na spirali plešem še v zorb žogi, med tem, ko me občinstvo nese iz enega konca odra na drugega, vozim kolo polno luči in dima po robu odra in plešem s svetlečo žogo, ki predstavlja mojo dušo. V glasbeno cirkuškem šovu se vsi neizmerno zabavamo. Vsak šov je unikaten in vedno izhajamo iz občinstva, tako da je tudi za nas vsak dan presenečenje. Želim si, da bi bil šov za Slovence bolj dostopen in bi si ga slovensko občinstvo lažje ogledalo. A če vas pot zanese mimo Andore, si šov lahko ogledate v mestu Andorra la Vella do 31. julija."
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.