Magazin > VIP
70844 ogledov

Zmagovalka šova Kmetija bo lahko šele po štirih letih objela hčerko

kmetija2017 POP TV
Nekdanja zmagovalka nestrpno pričakuje ta dan.

Milena Žižek je sladkobo zmage občutila pred petimi leti, ko je zmagala v resničnostnem šovu Kmetija. Že takrat načrtov ob zmagi ni skrivala in je takoj povedala, da bo nekaj denarja šlo za potovanja, nekaj pa za hčerino šolanje v Avstraliji. Zanimalo nas je, ali so se vsi načrti, ki si jih je ob zmagi zadala, uresničili, kaj počne danes in ali ji je zmaga v resničnostnem šovu morda spremenila življenje.


"Trenutno počnem to, kar sem že takrat, delam v svojem baru. Zmaga v šovu mi ni niti malo spremenila življenja. Kot sem povedala že takrat, ko sem zmagala, to je bilo pred petimi leti, sem nekaj denarja namenila za dopust v Egiptu, nekaj je šlo za stanovanjsko opremo v hiši, večji del pa za šolanje, za plačilo šolnine prava hčerke v Avstraliji. Plačilo šolnine je bila gotovo zelo pametna poteza. Hčerka je zdaj šolanje že zaključila in komaj čakam, da grem v Avstralijo ter jo objamem. Zaradi koronavirusa in ukrepov hčerke nisem videla in jo objela že štiri leta. Štiri leta!," s tresočim glasom doda Milena. Ko jo povprašamo, ali bi se na podlagi izkušenj in šova Kmetija ponovno odločila za sodelovanje v šovu, nam pove: "Bi me morali pa prekleto dobro plačati! Ne, ne, ne bi se odločila, morda za kakšen dan ali dva kot obiskovalka." In kaj počne gospa Milena zdaj, v prostem času? "Doma namakam rit v bazenu v tej vročini, kaj pa naj!"

 

Komentarjev 1
  • Ender3 17:18 29.julij 2022.

    Mater milo težite s temi obrazi in nerealnimi zgodbami. Ustaviti POptv, kot generatorja teh medijskih skropucal. Primitivnost !