Magazin > VIP
35 ogledov

Zmajčice Činčev Božiček

Jo%C5%BEe %C4%8Cin%C4%8D Žurnal24 main
Činču se bo s pomočjo Žurnala24 uresničila njegova želja, Božiček pa je prišel v obliki plesne skupine Zmajčic, ki mu podarja dve karti za ogled košarkarske tekme v naslednjem letu.

Pred par dnevi smo objavili intervju z Jožetom Činčem, v katerem je izrazil željo, da "če bi imel možnost, je moja velika želja, da bi šel v Stožice na kakšno košarkarsko tekmo. Če bi mi to Božiček prinesel, pa čeprav z mojim denarjem, bi bil zelo vesel." No, to ne bo potrebno, ker mu jo bodo podarile plesno-navijaška skupina Zmajčice.

Zmajčice so se namreč po prebiranju intervjuja Od Božička si želim tekmo v Stožicah odločile, da mu bodo izpolnile željo in mu zato podarjajo dve vstopnici za košarkarsko tekmo Eurolige v prihajajočem letu 2011.

"Super! To je bila res moja velika želja. Ravno sva se pogovarjala s punco, da bom šel 19. januarja gotovo na tekmo Eurolige, tudi če si kupim karto," je navdušeno komentiral darilo Činč. "Se pravi, da Božiček obstaja," se je še pošalil. Na tekmo bo s seboj odpeljal svojo punco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.