Magazin > VIP
1 ogledov

Zmenki Becksove hčerke bodo še "zanimivi“

david beckham Reševalni pas/Twitter
David Beckham že sedaj načrtuje, kako bo, ko bo njegova novorojenka začela hoditi na zmenke in verjame, da bo zelo zaščitniški oče, kar se tiče fantov.

Nogometni zvezdnik in njegova žena Victoria sta postala starša njune prve hčerke Harper Seven 10. julija letos in zaščitniški David že pripravlja načrt za čas, ko bo njegova novorojenka začela kazati interes za fante. Becks je razložil, da se bo takrat povezal s preostalimi tremi sinovi: 12-letnim Brooklynom, osemletnim Romeom in šestletnim Cruzom, da bi Harper zagotovil vso zaščito. "Ima tri brate, ki jo bodo vozili ven, ki bodo jedli z njo in ki jo bodo pripeljali nazaj domov ter očeta, ki bo čakal nanjo. Bomo videli. To bo še zanimivo,“ je še dodal.

David je tudi povedal, da z ženo ne želita dodatne pomoči pri vzgoji njune novorojenke. "Težko bi šla ven in se družila, ker Victoria doji. Vendar tako želiva. Sama skrbiva zanjo, fantje pazijo nanjo. Victoria pa opravlja neverjetno delo. Tako dobro skrbi zanjo in je resnično čudovita.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.