Magazin > VIP
34 ogledov

"Znam biti zelo zlobna in sovražna"

Za prijaznim obrazom se skriva veliko sovražnosti. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Gwyneth Paltrow je v intervjuju za revijo Vogue priznala, da je zelo sovražna in hladna oseba. Kljub temu pa se zaveda, da takšna mera zlobe slabo vpliva na njeno zdravje, zato se želi poboljšati.

Čeprav mnogi mislijo, da je Gwyneth Paltrow prijazna in sočutna oseba, je prava podoba povsem drugačna od resnice. Tega se zaveda tudi zvezdnica sama, saj je o tem spregovorila tudi v intervjuju za britansko izdajo revije Vogue.

 

Oklepanje sovražnih misli

"Znam biti zelo hudobna, opravljanje drugih ljudi je moja strast. Če se z nekom skregam, znam biti neverjetno hladna in maščevalna. Trenutno sem vpletena v podobno situacijo, zelo sem jezna na prijateljico. A vsa ta negativna energija name vpliva zelo slabo," je priznala 37-letna igralka.

 

Poleg globoke izpovedi o svojem negativnem razmišljanju, je Gwyneth priznala, da se zaradi takšnih občutkov počuti katastrofalno. "Že zjutraj me obdajajo črne misli, počutim se grozno. In potem ugotovim, da se dobesedno oklepam sovraštva, kar se je začelo poznati že na mojem zdravju."

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Besna tudi na Madonno

Zvezdnica je v istem intervjuju izrazila tudi jezo, ki jo čuti do svoje prijateljice Madonne. Kraljica popa je namreč pred časom zaposlila Paltrowino poslovno partnerico in fitnes trenerko, kar pa se ni končalo najbolje.

 

"Še dobro, da ni več njena trenerka. Madonna zna biti zelo naporna, vedno pusti, da jo ljudje čakajo. Že samo dogovarjanje z njo ti lahko vzame ves dan," je za konec še povedala Gwyneth.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.