Magazin > VIP
14 ogledov

Znan datum naslednje kraljeve poroke

princesa Madeleine Chris O'Neill EPA
S švedskega dvora so sporočili točen datum, kdaj se bo princesa Madeleine poročila z Američanom Chrisom O'Neillom.

Na Švedskem se bodo 8. junija veselili kraljeve poroke princese Madeleine, ki bo večno zvestobo obljubila ameriškemu poslovnežu Chrisu O'Neillu. Poročna slovesnost bo potekala v kapeli v kraljevi palači v Stockholmu. Datum poroke je par razkril včeraj, ko je kraljica Silvia praznovala svoj 69. rojstni dan.
Da sta se zaročila, sta Madeleine in Chris javnosti razkrila oktobra. Madeleine je svojega zaročenca v intervjuju, ki ga je takrat objavil švedski dvor, označila kot "sorodno dušo". On pa je dejal, da je do princese "že od samega začetka čutil nekaj posebnega".

V drugo gre rado?

Na pot do poroke se je princesa podala že v drugo, potem ko je njena prva zaroka nesrečno propadla, ker jo je nekdanji zaročenec, švedski odvetnik Jonas Bergström, prevaral. Zaroko je princesa razdrla spomladi 2010, le mesec pred poroko svoje starejše sestre, prestolonaslednice Victorie, in njenega izbranca princa Daniela.

Nato se je Madeleine, ki je bila dotlej znana kot vesela in zabave željna, v veliki meri umaknila z oči javnosti. Preselila se je v New York, kjer je delala za World Childhood Foundation – organizacijo, ki jo je ustanovila njena mama. Medtem se je zaljubila v finančnika O'Neilla, s katerim naj bi si od začetka leta po poročanju medijev delila stanovanje na Manhattnu. V New Yorku bosta menda ostala tudi po poroki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.