Magazin > VIP
31 ogledov

Znan razlog za ločitev Demi in Ashtona

Demi Moore, Ashton Kutcher EPA
Težave v zakonu igralskega para naj bi se vlekle že nekaj časa, kriva pa naj bi bila njuna razlika v letih.

Že od samega začetka romance med Demi Moore in 15 let mlajšim Ashtonom Kutcherjem so obstajali dvomi v trajnost njune zveze zaradi velike starostne razlike. Zdaj se je izkazalo, da naj bi bila navsezadnje res prevelik zalogaj za njun zakon. K razpadu njunega šestletnega zakona je seveda pripomoglo še njegovo spogledovanje in njena negotovost vase. "Razpadal je že dolgo časa," je povedal Ashtonov prijatelj za People. "Ashton ga je bil pripravljen končati, vendar je želel počakati, da to naredi Demi. Ljubil jo je, vendar ni mogel živeti z njo." Po njegovih besedah si je lepa igralka sicer "resnično želela ohraniti njun zakon, vendar ni mogla več prenašati bolečine ob njegovem varanju." Drug vir je še dodal, da "sta bila drug drugega sita".

Številni prijatelji so opazili, da je razlika v letih med nekdanjima partnerjema, katerih premoženje se ocenjuje na 290 milijonov dolarjev oziroma nekaj več kot 213 milijonov evrov, pri Demi povzročila dvome vase. "Če je bilo komu neprijetno zaradi razlike v letih, je bila to Demi, ne Ashton," je povedal igralčev prijatelj. "Po določenem času ga je začela spravljati ob pamet z vprašanji in dvomi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.