Magazin > VIP
110 ogledov

Znan vzrok smrti mlade pevke

Nick aaron leslie carter Reuters
Leslie Carter, sestra pevca Nicka Carterja, je umrla zaradi prevelikega odmerka zdravil, navaja policijsko poročilo.

Dva dni po objavi vesti o smrti sestre člana skupine Backstreet Boys Nicka Carterja je policija objavila poročilo, ki razkriva okoliščine njene smrti. Po navedbah poročila je 25-letna Leslie Carter umrla zaradi prevelikega odmerka zdravil. Leslie naj bi se namreč že dolga leta zdravila zaradi depresije in drugih duševnih bolezni.

Svetlolaso mladenko, ki je podobno kot brata Nick in Aaron tudi sama poskušala uspeti v glasbenem svetu, sta v torek v postelji nezavestno našla njen oče Robert in mačeha Ginger, ki je takoj poklicala številko za nujno pomoč, medtem ko jo je oče poskušal oživiti, vendar neuspešno. Leslie so nato prepeljali v bolnišnico, kjer so jo kmalu za tem razglasili za mrtvo.

Policijsko poročilo med drugim še navaja, da so poleg njene postelje našli zdravila, ki se jih predpisuje za zdravljenje shizofrenije, bipolarne motnje in tesnobe. Leslie se je sicer po besedah njene mačehe slabo počutila že zjutraj tistega usodnega dne – zaspala je pod prho, nato pa jo je Ginger odpeljala do njene postelje.

Komentarjev 1
  • d 11:41 03.februar 2012.

    Ne razumem teh zvezdniških depresij ? Majo problem kam z denarjem or what ?