Magazin > VIP
639 ogledov

Znan vzrok smrti Stallonovega sina

Sage Stallone FameFlynet
Sin Sylvestra Stallona, 36-letni Sage, je umrl naravne smrti.

Sin hollywoodskega igralca Sylvestra Stallona, 36-letni Sage, je umrl zaradi zastoja srca, ne pa zaradi prevelikega odmerka zdravil, kot se je sprva ugibalo, so včeraj sporočili iz losangeleškega urada mrliškega oglednika. V njegovem telesu so namreč našli le minimalno vsebnost vicodina. Kot uradni vzrok smrti so navedli aterosklerotično bolezen koronarnih arterij, poročajo ameriški mediji.

Sageu so sicer že pri desetih letih odkrili šum na srcu, k njegovim težavam s srcem pa naj bi pripomogel tudi njegov življenjski slog, ki je vseboval premalo gibanja in preveč cigaret ter sladkanih pijač.

Filmskega ustvarjalca, ki je debitiral ob očetu v filmu Rocky 5, so našli mrtvega 13. julija letos na njegovem domu, kjer so v njegovi sobi našli tudi ogromno praznih škatlic za zdravila. Njegov odvetnik George Braunstein je sicer nemudoma zanikal namigovanja, da bi šlo za samomor. K zadnjemu počitku so ga položili 21. julija v Los Angelesu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.