Magazin > VIP
1717 ogledov

Znana Britanka paparacem pokazala mednožje

Lisa Appleton
1/6
Profimedias
A ni malce premrzlo, da bi šel v kopalnem plašču v trgovino?

Lisa Appleton je v kratkem kopalnem plašču, pod katerim je nosila le spodnje perilo, odšla v trgovino. Na poti nazaj ji je na tla padlo mleko, ko ga je pobrala, pa je pokazala več, kot je načrtovala. Ali pa tudi ne …

Kakor koli že, 48-letnica, ki je v Veliki Britaniji zaslovela leta 2008, in sicer z nastopom v šovu Big Brother, je razveselila paparace, s pomočjo katerih se je spet pojavila v medijih in morda zaslužila nekaj denarja. V zadnjih treh letih je Lisa namreč zabredla v finančne težave. Preživlja se s socialno pomočjo. "Vse sem izgubila. Svojo razsodnost, zakon, avto, dom, varnost, svojo pot. Sovražim, ko ljudje pravijo, naj si poiščem službo. Ne moreš si tako enostavno poiskati službe,“ je potožila.

Lisa sicer zase pravi, da je britanska Kim Karadshian. "Velika Britanija potrebuje svojo Kim Kardashian in z veseljem prevzemam to mesto. Tako kot Kim imam tudi jaz ženstveno zadnjico in dolge temne lase. Na ulici me ves čas ustavljajo. Če bi vsakič, ko mi je nekdo rekel, da sem ji podobna, dobila funt, bi bila bogata,“ je pred časom izjavila.

Komentarjev 8
  • Aleta 10:10 11.januar 2017.

    Drugega ne morem reči kot: ha ha ha ha ha ha ha

  • Skippy 18:23 10.januar 2017.

    Zato pač nihče noče gledati debelih žensk ...

  • patron 15:06 10.januar 2017.

    me spominja na marelo, sam, da ta ni našla bebavega sponzorja.......