Magazin > VIP
69366 ogledov

Znana igralka objavila to fotografijo in razkrila skrivnost

lena dunham EPA
Igralka sporoča, da se ljudje lahko spremenimo.

Za igralko in komičarko Leno Duham so težka leta. Pred štirimi leti se je odločila za odstranitev maternice, čeprav si že od nekdaj želi otrok. Lena je imela namreč veliko zdravstvenih težav, med drugim tudi endometriozo. 

"Mnogo mojih prijateljic je nosečih. Bala sem se, da me bo to potrlo, da bom postala zagrenjena in na zabavi pred rojstvom otrok spila preveč penine. A vsako od njih cenim in komaj čakam, da spoznam njihov naraščaj. Ultrazvočni posnetki in objave na družbenih omrežjih so mi včasih, ko sem še imela maternico z napako, užalostili bolj kot sedaj. So pa mi srce strli otroci, ki bi lahko bili moji,“ je takrat zapisala na družbenih omrežjih. 

Komičarka sedaj uživa življenje. Našla je svojo veliko ljubezen, glasbenika Luisa Felberja, s katerim se je poročila septembra lani. Kako uživata na počitnicah, je Lena pokazala na Instagramu, kjer je tudi razkrila, da se je znebila fobije. "Do 10. leta sem se bala plaže, histerično sem jokala, ko sem se dotaknila peska. Kar želim povedati, je to, da ohranite upanje, ljudje se lahko spremenijo," je zapisala ob fotografiji v kopalkah in videu s soprogom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham)

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 09:23 10.februar 2022.

    Kdo za hudiča je to?!!!