Magazin > VIP
128 ogledov

Znana nova urednika Lady in Stopa

Martin Senica Barbra Jermann mediaspeed
Potem ko urednici revije Lady, Barbri Jermann, in uredniku revije Stop, Martinu Senica, niso podaljšali pogodbe za mesto odgovornega urednika, sta zdaj znani imeni njunih naslednikov.

V petek smo pisali, da sta bila odgovorna urednika revije Lady in Stopa, ki ju izdaja Krater media, ob svoj položaj. Barbra Jermann nam je povedala, da so ji odločitev, da s 1. decembrom ne bodo podaljšali njene uredniške pogodbe, sporočili dan prej, Martin Senica pa nam je razložil, da je "za vse najbolje, če te funkcije ne opravlja več, saj se njegove vizije razlikujejo od vizij vodstva".

Spletni portal Pozareport pa je že objavil imeni novih urednikov. Po njihovih pisanjih naj bi tabloidni reviji Lady urednikovala Simona Dakič Nemanič, že dosedanja namestnica Jermannove, vodenje revije Stop pa prevzema Marjan Kodelja iz računalniške revije Moj Mikro. Z vprašanjem, če to drži, smo se obrnili na Krater media, a se ne odzivajo na klice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.