Magazin > VIP
80096 ogledov

Znana novinarka je izgubila boj, objavili njene zadnje čustvene misli

deborah james Instagram
Novinarka BBC Deborah James je dočakala le 40 let.

Novinarka Deborah James, mamica dveh otrok, je diagnozo, da ima raka na črevesju, dobila leta 2016. Borila se je, a bolezen je bila premočna. Njena družina je sporočila, da je 40-letnica za vedno zaprla oči. 

"Z veliko žalostjo sporočamo smrt dame Deborah James, najbolj čudovite žene, hčerke, sestre, mamice. Deborah je danes mirno umrla, bila je obkrožena s svojo družino," so zapisali na Instagramu in dodali, da je bila novinarka BBC mnogim v navdih in da so nanjo in na njeno dobrodelno delo zelo ponosni. Deborah je namreč ustanovila fundacijo in zbrala več milijonov funtov, ki jih je namenila raziskovanju raka. Kraljica jo je za trud nagradila z nazivom dame.

"Deborah je s svetom delila svoje izkušnje, da bi dvignila zavedanje, odstranila ovire in tabuje ter spremenila pogovore o raku," so še zapisali novinarki v slovo, na koncu pa delili njene zadnje misli oziroma nasvete. "Najdite življenje, v katerem boste uživali, tvegajte, ljubite močno, ničesar ne obžalujte in vedno ohranite neomajno zaupanje. Za konec - preverite blato. To vam lahko reši življenje."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.