Magazin > VIP
5486 ogledov

Znana Slovenka: "Hvala tistim tam zgoraj, ki so naju pazili"

Lara Goršek Kos na motorju Faccebook
Sreča v nesreči.

"Včasih te življenje spomni, da se lahko v trenutku konča. Hvala tistim tam zgoraj, ki so naju pazili v prometni z motorjem," je na družbenih omrežjih zapisala zvezda resničnostnih šovov Kmetija in Sanjski moški, Lara Goršek Kos, ki je bila ta teden vpletena v prometno nesrečo z motorjem. 

Kot je povedala za Žurnal24, sta imela s partnerjem bližnje srečanje s tovornjakom. O podrobnostih ni želela govoriti, nam je pa še zaupala, da si je njen fant izpahnil ramo, ona pa si je poškodovala nogo. "Verjetno je zlomljena. V bolnišnici se sprva niso mogli zediniti, ali naj mi nogo povijejo do zadnjice ali ne. Danes imam spet slikanje noge in bomo videli," je povedala in dodala: "Če nama je bilo namenjeno, je dobro, da se je tako končalo, kot se je." Lara se sicer v tem trenutku najbolj obremenjuje s svojim rančem. "Ne bom rekla, da bolečine niso prehude. Najbolj me pri vsem tem grize to, da je mama sedaj bolj kot ne za vse sama. Nekaj drugega je, če greva kam za vikend in ima mami čas. Nekaj pa je, če si dalj časa odsoten."

Lari in njenemu fantu želimo hitro okrevanje.

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:51 08.maj 2023.

    Sevada, da znana slovenka! ;) Če ni drugega se pa z prometno nesrečo išče pozornost!

  • Grof 12:37 08.maj 2023.

    Šetinčeva sodi v oddajo kmetija, ali ljubezen po domače, ne pa v parlament, vsaj nasmiha se, kot bi Tanku glegala pod gate