Magazin > VIP
50726 ogledov

Znana Slovenka je spremenila svoj videz

Tanja Zajc Zupan
1/2
Facebook
Odločitev ni bila lahka, a priznava, da je o spremembi razmišljala že kar nekaj časa.

Slovensko citrarko Tanjo Zajc Zupan večina pozna kot simpatično, postavno in dolgolaso svetlolasko ter seveda kot izvrstno citrarko, ki že vrsto let navdušuje s svojim spretnim ubiranjem citrarskih strun. Pred časom se je Tanja odločila, da spremeni svoj videz, nas pa je zanimalo, kaj jo je pripeljalo do te odločitve. Za zurnal24.si je povedala:

"V preteklem letu sem doživela številne izčrpavajoče dogodke, ki človeka pripeljejo v malce manj prijetna, žalostna in v trenutkih tudi v malce depresivna stanja. Zato sem si želela vse skupaj nekako na novo začeti, neko spremembo v svojem življenju. Ko je zopet prišel dan, ko sem se počutila nelagodno, sem si sama pri sebi rekla, da grem lahko pod odejo in dan preživim v postelji, ali se odpravim v naravo, ali pa obiščem frizerja. Odločila sem se za slednje."

A ob tem priznava, da se je za spremembo pričeske odločala že dalj časa. "Že pred približno dvajsetimi leti sem imela rdeče lase, a sem se nato na prigovarjanje drugih pobarvala nazaj na svetlolasko." Tokrat je obiskala frizerski salon pripravljena, saj je s seboj prinesla svojo fotografijo izpred 20-ih let ter frizerki Sabi pokazala, kakšno pričesko želi imeti. "Zmeraj me malo boli pri srcu, ko naredim kakšno konkretnejšo spremembo," nam prizna in pove, da se je na spremembo zdaj že kar nekako navadila.

Trenutno so pred Tanjo še trije koncerti v okviru njenega 30-letnega delovanja. V Celju, Novem mestu in Novi Gorici se bodo kmalu razlegali zvoki citer, kjer se bodo Tanji pridružili tudi nekateri uveljavljeni glasbeniki. V vseh teh letih je sodelovala s številnimi glasbeniki, v zadnjem času pa je svoje vezi in sodelovanje okrepila z Goranom Karanom, Gregorjem Ravnikarjem in Tejo Saksida, s katero sodeluje že dlje časa. Poleg tega veliko nastopa tudi na porokah, jubilejih in rojstnodnevnih presenečenjih.

Tako je bila Tanja Zajc Zupan videti pred spremembo pričeske:

Tanja Zajc Zupan | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:59 17.februar 2023.

    Res, čisto druga! Ha ha ha

  • Avatar pantani
    pantani 11:20 17.februar 2023.

    WTF?!!!

  • malarin 09:24 17.februar 2023.

    Dunajski operni ples se zgodil včeraj na danes, zurnal 24, kje ste ? ? ? POKAŽITE MALO ENERGIJE ? ? ? Ne pa da prazno slamo mlatite . . .