Magazin > VIP
11385 ogledov

Znana Slovenka med svojo poroko pristala v vodi

Simona Potočar
1/9
Luka Rudman
Tako čudovite so poročne fotografije znane Slovenke.

Simona Potočar, znana iz šova Survivor, je v nedeljo skočila v zakonski jarem. Svojemu Nejcu, s katerim je že več kot sedem let v zvezi in ki jo je za roko zaprosil na dan, ko je prišla domov s Filipinov, je večno zvestobo obljubila v Športno rekreativnem centru Grič. Slovesnosti se je udeležilo 115 svatov, ki so z mladoporočencema nazdravili na pikniku, na katerem so jim postregli s palačinkami in burgerji.

"Poroka je bila v nedeljo, ker je med najinimi prijatelji veliko glasbenikov in tonskim mojstrov, ki morajo ob sobotah delati. Da se jim ne bi bilo treba preveč prilagajati, sva se odločila, da poroko organizirava en dan pozneje. Ob 8. uri smo začeli s pripravo prizorišča, nato sta sledila frizer in skok pod tuš. Celotna poroka je potekala zunaj. Na srečo je bilo vreme lepo, saj nisva imela plana B, če bi začelo deževati,“ nam je povedala Simona.

Med svati je bilo tudi nekaj nekdanjih tekmovalcev Survivorja - Teja Kralj, Grega Boštic, Maja Pirc in Klemen Alič – ki so bili na svatbi zelo navihano razpoloženi, saj je nevesta zaradi njih pristala v vodi.

Simpatična Simona nam je tudi zaupala, da je bila na svoji poroki kar dvakrat globoko ganjena. "Izpostavila bi dva trenutka. Prvi je bil spust po Kri, ko mi je na supu družbo delal tudi moj pes in so trobentači igrali pesem Lutka (S.A.R.S.). Drugi pa je bila pesem Hladnega piva Lijepa riječ, ki sva jo z Nejcem zapela skupaj s svojimi prijatelji glasbeniki. Gre za pesem, ki mi jo je poslal na Filipine.“

Par o medenih tednih še ne razmišlja, saj sta trenutno polno zaposlena. Sezona supanja je namreč v polnem teku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.