Magazin > VIP
9688 ogledov

Znana Slovenka: Morda sem zakleta

Rade Šerbedžija Osebni arhiv
Usoda ji je do sedaj vedno prekrižala načrte.

Lastnica PR-agencije Ekskluzivno, voditeljica in certificirana "life coach" terapevtka, Kaly Kolonič, se vse bolj uveljavlja tudi kot slikarka energijskih slik. Kako uspešna je pri tem, priča tudi dejstvo, da je bilo njeno delo razstavljeno že v Londonu, Pragi in sedaj tudi v Dubaju. Kaly pa je imela tako smolo, da so nobenega od teh dogodkov ni mogla udeležiti. Dvakrat je zbolela ona, v Dubaj pa ni mogla odpotovati zaradi bolezni sina.

"Mislim, da je nekaj čudnega v zraku. Kadar koli bi morala odpotovati, mi odhod nekaj prepreči. Nisem mogla na razstavo v London, v Prago, zdaj tudi ne v Dubaj. Ko sem dobila mednarodno nagrado Dama leta, sem tudi zbolela. Mogoče sem zakleta (smeh),“ pravi Kaly.

Prav tako bodo njene slike razstavili v Hongkongu, in sicer v začetku prihodnjega leta. Za to razstavo, ki bo trajala dve leti, že ustvarja nova dela, saj je večino svojih umetnin že prodala, eno je kupil tudi igralec Rade Šerbedžija.
 

Komentarjev 1
  • Julian_Ellis 09:37 25.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦