Magazin > VIP
56355 ogledov

Znana Slovenka na svoj okrogli praznik presenetila z vročo fotografijo

savina atai Facebook
Tako srečna ni bila še nikoli.

Savina Atai že več mesecev živi na Novi Zelandiji pri svojem soprogu Garrettu, kjer uživa v ljubezenski in poslovni sreči, a kljub temu priznava, da pogreša Slovenijo in svoje najbližje.

Zagotovo jih je močno pogrešala tudi na svoj 40. rojstni dan, ki ga je obeležila tudi s prelepo fotografijo na družbenih omrežjih.
Posnetek je nastal že oktobra, ko sta Savina in Garrett nekaj romantičnih dni preživela v steklenih eko hiškah. "Zanje je značilna POPOLNA INTIMA. Totalno stroga pravila imajo, ni možnosti, da se kdorkoli približa ‘tvojemu ozemlju’, vrhunska organizacija, do pikice vse. Midva sva imela zase dva cela hriba. Vse v hiški je ekološko, na sončne celice, vse v steklu. Ni signala, je pa emergency telefon. Izjemen dizajn, izjemno udobje. Je pa hiška velika 20 m2, da imaš iz vseh strani razgled. Najlepše je bilo ponoči. Steklena streha, nad nama polna luna in tisoče zvezd,“ je takrat zapisala na družbenih omrežjih.

40. ROJSTNI DAN🙏 Bili so rojstni dnevi, ki jih kot punčka, nisem smela praznovati - ker smo bili, med drugim, Jehovine...

Objavil/a Savina Atai dne Nedelja, 08. november 2020

Na svoj praznik pa se je Savina spomnila na čas, ko ji ni bilo tako lepo ...

"Bili so rojstni dnevi, ki jih kot punčka, nisem smela praznovati - ker smo bili, med drugim, Jehovine priče. Bili so rojstni dnevi, ko sem kot najstnica stala na okenski polici, ker nisem več mogla prenašati pekla, v katerem sem živela. Bil je 18. rojstni dan, ko sta se moja starša prvič v mojem življenju usedla za skupno mizo, a se je praznovanje spreobrnilo v kričanje, obtoževanje in obračunavanje - jaz pa sem v joku zbežala iz restavracije, tekla in tekla ... upala, da dlje, kot bom šla ... manjša bo bolečina. A ni bila. Bili so rojstni dnevi, ko sem bila čisto sama,“ je zapisala.

 

Komentarjev 6
  • Bojana Grmic 07:52 10.november 2020.

    Tuja sreča boli, kajne komentatorji? Savina vse dobro! 🌹❤️🥂👑🎂

  • nostradamus 15:34 09.november 2020.

    zal ji zurnal dela reklamo brez veze .........znana slovenka pa kaj se

  • romy 13:01 09.november 2020.

    Sponzoruša,koga to briga? Živi tam,kakor veš in znaš...