Magazin > VIP
22077 ogledov

Znana Slovenka, nekdaj seks simbol cele Jugoslavije, sedaj počne to!

Andreja Makoter osebni arhiv
Svojo dejavnost je zdaj uspešno razširila tudi v trgovske vode.

Pevka Andreja Makoter je bila pred leti znana tudi kot slovenska Madonna in kot takšna krasila prenekatero naslovnico v bivši Jugoslaviji. Svojo glasbeno pot je uspešno tkala tako doma kot tudi v tujini. Kasneje je delala tudi na radiu in televiziji, pred časom pa se je odločila, da je prišel čas, da svojo dejavnost razširi še v modne vode.

Pred dvema letoma se je odločila, da odpre svojo trgovino z oblačili, ki jo je poimenovala kar Andreja Makoter fashion. "Vesela sem, da se je trgovina z oblačili, ki sem jo pred dvema letoma odprla, "prijela" med mojimi sledilci, prijatelji in znanci ter tudi med tistimi, ki me ne poznajo. Trgovina ponuja oblačila, ki so malce bolj drzna in ekstravagantna ter tudi tista, ki so malce manj drzna. Prisegam predvsem na kakovost izdelkov, zato izbiram za svoje stranke le najboljše modele in materiale. Trgovina deluje na spletu (FB, Instagram), v Mariboru pa imamo tudi manjši showroom, kjer lahko stranke tudi pomerijo oblačila. Trenutno je v izdelavi tudi spletna stran in upam, da kmalu zaživi. Ob tem se moram zahvaliti svojemu dragemu, ki mi je to omogočil in mi stoji ob strani."

A glasbene kariere Andreja seveda ni obesila na klin in še vedno tudi nastopa. Čeprav so značilne plesne ritme iz osemdesetih let zamenjali drugi ritmi, Andreja z ansamblom ne dovoli, da bi kdorkoli med njihovim nastopom sedel in jih zgolj poslušal.

"Vesela sem tudi, da z ansamblom končno lahko tudi veliko nastopamo, seveda smo del privatnih zabav, kjer z njimi delimo njihove najlepše trenutke. Sama sem še vedno polna energije, zato na naših zabavah poskrbim, da nihče ne ostane na stolu (smeh). Predvsem smo veseli pozitivnih odzivov in pohval, saj velikokrat slišimo, da tako ubranih glasov že dolgo niso slišali." Zlatko in Robi, ki z Andrejo Makoter tvorijo ansambel Delfini, so ravno zaradi svoje energije, ki jo prenašajo na občinstvo, zelo priljubljeni in zato tudi že kar precej zasedeni.

Andreja Makoter | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Zasebno se Andreja rada prepusti sproščanju v obmorski hišici. "Letos je naša družina postala tudi ponosna lastnica majhne hiške v Izoli, kjer preživljam vsak svoj prosti trenutek, saj obožujem morje in sonce. Moj dragi pride večkrat pome po nastopu in me odpelje na regeneracijo v Izolo."

Andreja v zadnjem času razmišlja tudi o tem, da bi posnela še kakšno novo pesem. "Nekaj ponudb in spodbud je sicer že bilo, a bomo videli. Pustimo času čas."

 

Komentarjev 3
  • jan631 19:06 07.avgust 2022.

    Kje je sedaj ta sex simbol?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:11 05.avgust 2022.

    Nikoli slišala zanjo!

  • kapibara 08:38 05.avgust 2022.

    ...nekdaj seks simbol... šiptarjem na gradbiščih.. Prvič slišim za njo, kako fukiš slikco pa sploh nisem videl.