Magazin > VIP
120754 ogledov

Znana Slovenka razburila z izjavo: "Če je treba kdaj širiti noge, jih moraš"

Petra Parovel Instagram
Podjetnico in vplivnico so napadli zaradi zelo neposrednega mnenja.

Primorska podjetnica in vplivnica Petra Parovel je bila gostja v podkastu Chlani, kjer je spregovorila tudi o svojem dolgoletnem razmerju s partnerjem Mitjo, s katerim imata hčerko. Mitja je nedavno pustil službo in se pridružil Petrinem podjetju, kar je voditelj podkasta videl kot velik kompliment in zaupanje Petri, ki ji je v razmerju najbolj pomembno prav to, da se podpiraš. "Da se podpiraš in da vsak dan izbereš tega človeka, ker čez 10 let nisi več zaljubljen z metuljčki v trebuhu, ampak je vsak dan izbira. To ni samoumevno, moraš delati na tem," je povedala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Parovel (@petraparovel)

Splet pa je na nogah, zaradi tega, kar je Petra povedala takoj za tem: "Zdaj bomo povedala eno zelo nepopularno mnenje med ženskami. In grdo bom povedala, najbolj neposredno, kar lahko. Če je treba kdaj širiti noge, moraš razširiti noge. Moškim to veliko več pomeni kot ženskam. Ženske imamo več obdobij, ko nam milijon stvari hodi po glavi, ko se nam ne da. Ampak še vedno, če je to enkrat na teden, naredi in bo boljše." Ko se voditelj z njo ni povsem strinjal, je pojasnila: "Samo so pa tebi pomembne ene stvari, ko ti on mora priti naproti. Ampak, če ti njemu ne greš naproti in on tebi ne, potem se pač konča. Ne pravim, da je to glavna stvar, a je en zelo velik dejavnik. Ker obstajajo ženske, ki jim je samoumevno, da po 4, 6 mesecev ne in tip ti potem ne bo prišel naproti niti za druge stvari."

Kot pomemben dejavnik za uspešno zvezo pa je izpostavila tudi to odločitev: "Nimaš vsak dan rad tega človeka, so dnevi, ko si rečeš uff, ampak se odločiš zanj in ne tečeš k nekomu drugemu." 

 

Komentarjev 15
  • sam1 13:01 22.december 2023.

    Kar poštena izjava-s širjenjem nog je marsikatera pririnila do tja,kjer ostale z znanjem niso uspele......

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 11:26 22.december 2023.

    Lepo in neolepšano je povedala čisto resnico.BRAVO. Tak model ženske si želi vsak moški in jo tudi zaradi tega ima rad in jo spoštuje. Sicer pa širjenje nog je pač izumila mati narava in to je nekaj povsem normalnega.

  • Avatar jezeran
    jezeran 05:26 22.december 2023.

    Ene že vedo zakaj jih dajo, pa tudi če samo enkrat v življenju tapravmu z debelo denarnico