Magazin > VIP
21273 ogledov

Znana Slovenka o svojem večjem oprsju: To je stranski učinek terapije

Nina Radi Voyo
Pravi, da ni bila na lepotnem posegu.

nina radi | Avtor: Instagram Instagram
Mariborčanka Nina Radi, ki ima z zdravjem že nekaj let veliko smole, je morala septembra pod nož. "Za delitev svoje zgodbe in objavo sem se odločila izključno zaradi vseh deklet, mamic, žena, ki so se same ali pa skupaj s svojimi bližnjimi borile ali pa se borijo s podobno situacijo. Situacija se vleče že nekako od borbe z rakom dalje, se pravi dobrih pet let. Po borbi z rakom sem leta kasneje utrpela še obsežne raztrganine desnega stopala, kar mi je pustilo določeno stopnjo invalidnosti. Začelo je prihajati do situacije, ko sem kričala od ostre bolečine. Šla sem na nove ginekološke preiskave, ki so odkrile še večjo, kar 7 cm veliko bulo na desnem jajčniku. Preden sem odšla na operacijo, me je moja prijazna kirurginja vprašala, ali bi poleg operacije preverile, če je sploh možnost, da zanosim po naravni poti. Ko sem od zdravnice slišala besede, da moja nosečnost ne bo možna, sploh po naravni poti, sem komaj zadrževala solze," je po posegu razložila.

Operacija je sicer uspela, Nina pa mora še vedno prejemati hormonsko terapijo, ki jo njeno telo dobro prenaša. Lepotička pravi, da nima slabosti, da se ni zredila, po nekaj tednih pa je izginila tudi nespečnost. "Velika sprememba, ki pa se je zgodila, je ta, da so mi zrasle dojke," je razložila Nina, ki so jo sledilci, ki so opazili, da sedaj potrebuje večji nedrček, zasuli z vprašanji, ali si je dala povečati prsi. 

Zvezda šova Sanjski moški pravi, da o lepotnem posegu nikoli ni razmišljala, in da jo najbolj veseli to, da je zdrava in da si bo v prihodnosti lahko uresničila željo po naraščaju.

 
Komentarjev 4
 • Igorgeus 21:17 25.november 2022.

  Se meni samo zdi, ali so zdaj že skoraj vse iz prejšnjega sanjskega moškega estetsko popravljene?

 • Avatar pantani
  pantani 11:50 24.november 2022.

  Ta je tok znana,kot moja soseda. Res pa je,da ima ogromno prepiha v glavi!!!

 • SlavkoKrizman 09:15 24.november 2022.

  še ena "znana" slovenka